İnternet Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba iyi akşamlar adıma açılan bir dava var. Bu dava için mahkeme yarın. Dosyada bir şahsın banka hesabındaki parayı atm den cep telefonu aracılığıyla çekme söz konusu. Bu telefonun ip adresi benim kullandığım hat üzerine kayıtlı imiş. Bunu ben yapmadım. Karakolda ifade verdiğimde atm nin kamera kayıtlarının olmadığını söylediler fakat dosyada telefon numaram var. Sim kartımı kopyalamış olabileceklerini düşünüyorum. Ne yapmam gerek nasıl bir ifade vermem gerek?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba,
HTS Baz istasyonu analizi talep etmeniz iyi olacaktır. Sizin suç tarihinde nerede olduğunuza dair tanık varsa onların da dinlenmesi lehinize olacaktır.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Bir avukatım var fakat kendisine uyaptan dosya içeriğini gördüğünü bana bir savunma metni hazırlayıp hazırlayamacağını sorduğumda bana cevap vermeye bile tenezzül etmedi. Kendisi mahkemem olduğunda bana mahkeme gününe kadar hiç birşey demez, mahkemeden 5-10 dakika önce iddaaname yi okur bana bir iki cümle birşey söyler. Bunları mahkemede söyle der. Yani ne kadar sağlıklı bir avukat bilmiyorum.
...