Aile Hukuku kategorisinde tarafından
Kolay gelsin ben konsmatis olarak calısıyorum ve bu işten kaynaklı bir cocugum dünyaya geldi cok sık ilişkiye girdigim biriyle olduğunu düsünüyorum ve gitti avukat tuttum dava actım simdi kabul etmiyorum demişti cok sinirşenmiştim ve tam olarak cocugun kimden olduguna emin degilim vazgeçmek için avukata gittim fakat davadan 10 bin TL vermem karsılıgında vazgebielecegini söyledim ve benim öyle o parayı ödeyecek durumum yok mahkemeye cıkma istemiyorum daha hiç dava olmadı tarihi belli degil vazgeçmek için ne yapabilirim davalara gitmesem ne olur?

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
İyi Günler.
Avukat arkadaş ile aranızda yapmış olduğunuz bir iş sözleşmesi varmıdır. Eğer bir avukatlık sözleşmesi var ise avukat arkadaşını bunu yasal yollarla da takip etmesi söz konusu olacaktır.
Avukat arkadaşın yapmış olduğu masraf,  emek ve mesaisi için  lütfen tam olmasa da gönlünü  edecek bir miktar para vermenizde ve helalleşmenizde fayda var
Ancak davaya ilişkin mağduriyetlik söz konusu ise bu konuda açılan davaya ilişkin kendiniz dilekçe yazarak davadan feragat edebilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap
0 cevap
26, Mayıs, 2018 Aile Hukuku kategorisinde büşragkayseri38 tarafından soruldu
1 cevap
6, Ocak, 2016 Kamu Hukuku kategorisinde Özge Tuğ tarafından soruldu
...