Suç Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba. Erkek arkadaşım 8 senelik dolandırıcı çıktı. Yaklaşık 7 aylık bir ilişkimiz vardı ve bana kendini delilleriyle beraber (kimlik, konum, sosyal medya hesapları ve arkadaşları vs. vs.) farklı birisi olarak tanıttı. Benim banka kartım üzerinden dolandırıcılık yaptığını öğrendim. Letgo ve sahibinden gibi sitelerde ürün göndermek vadiyle insanlardan para alıp ortadan kayboluyormuş. Bana kendini çok zengin bir eğitmen olarak tanıttı ve banka hesabıma ihtiyaç duyduğunu söyledi. Sebebi çocuk esirgeme kurumuna yardım yapmasıydı. En başta kabul etmedim ama çocukların fotoğraflarını ve adına yazılı teşekkür yazılarını görünce yardım amaçlı olduğu için kabul ettim. Kendi hesabında para çekme limiti sınırlı olduğu için benim hesabıma para yatırdı bir süre. Karakola konuyla ilgili ifade vermek için çağrıldığımda öğrendim durumu.. Şüpheli olarak sürekli ifade veriyorum ancak konuyla bağlantım yok. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Çok fazla delilim yok şahitlerim var. Eğer telefon kayıtlarına bakılırsa durum anlaşılır ancak bunu yaparlar mı?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
sorusturma evresinde BTK kayıtları incelenecektir.Yanlız banka hesabı kişiye özgüdür 3.bir şahısa vermek sizin hatanızdır.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Evet o konuda hatalıyım ancak güvenerek verdim benim derdim bunu kötüye kullanmış olması. Soruşturma evresi dediğiniz nedir şuan soruşturma evresinde miyim? Yoksa mahkeme olursa mı incelenir? Bu konuyla ilgili kesin mahkeme olur mu ve de kurtulma şansım var mı?
...