Banka Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba banka hesaplarımda yaklaşık 2 aydır bloke var ne arayan var ne soran var kimden nerden bi cevap alacaz
  bu işin sonucu ne olcak. bu ülkede suriyeli ler bile rahatça keyfi keder yaşarken bizim ne suçumuz varda tüm hesaplar blokelendi.
yurt dışına çıkma yasağı da varmı acaba çok merak ediyorum iş yerimize eşimize dostumuza akrabalarımıza hep rezil olduk bunu yapmaya kimin ne hakkı var bayramı beş parasız geçirdik.
bimer cimer yazmadığım yer kalmadı birde işten atarlarsa bunun sorumlusu kim? bunun hesabını kim verecek?

7 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Yurt disi yasagi da gelyor genellille ama mahkeme aciliyor mu bilmiyorum ben kac aydur bekliyorum
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Hıc bir sonuç yokmu kimse birşey demiyor mu?
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Suan icin sadece bekliyorum ve ne olacak herhangi bir ceza gelecek mi bilmiyorumsavci veya katiple gorusen arkadaslar varsa bilgilendirebilir mi
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
ben bayramdan önce katip ile telefonda konuştum, katip, benim seninle telefonda konuşmamda bir sakınca yok sabaha kadarda konuşurum ama bizde bir bilgi yok savcılık tarafından gizli soruşturma yürütülüyor ankara'dan buraya gelsende savcı ile görüşemezsin dedi, savcıyı görsen dahi bilgi vermez dedi boşu boşuna gelme sadece bekle avukatta tutma boşa paranı verme avukat tutsan oda sadece senin gibi soruşturmanın bitmesini bekleyecek dedi, soruşturma sonucuna göre avukat tutar veya ona göre bir yol izlersin dedi, son olarakta Allah yardım etsin dedi. bende yurt dışı yasağı varmı diye sormak aklıma gelmedi şimdi yurt dışı işi çıktı hayatımda ilkkez oda buna denk geldi eğer varsa yurt dışı yasağı nasıl gidecem bilmiyorum.

    anlımızın akıyla iddaa oynadık diye bizim gibi devletine milletine bağlı insanları böle mağdur etmelerini neye bağlıyorlar anlamış değilim eğerki bana yazılı yada telefonla sözlü bir uyarı gelse idi yasak siteler diye zaten oynamazdım oynadığım tüm sitelere soruyordum siteniz yasalmı diye, sitemiz yasal lisanslı diyorlardı neden adres değiştiriyorsunuz diye sorduğumda ise üyelerimizin daha güvende olması için bilgilerinin siber saldırıya uğramasın diye diyorlardı.
şimdi kendi ülkemde mağdur olup mülteci gibi yaşamak ve bazı haklarımın elimden alınması zoruma gidiyor soruşturma bittikten sonra avrupa insan hakları mahkemesine dava açacam.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
avrupa insan haklarına gidemiyosun, çünkü soruşturma ohal kapsamında başlatılmış. Yani insan hakları bildirgesi askıya alınmış. Ancak mağduriyet doğarsa (savcının verdiği talimatlar doğrultusunda banklar farklı işlem gerçekleştirirse) bankalara dava acabiliyosun. Bunun dışında devlete tazminat acamıyosun. Zaten devlet mağdur olmaman icin savcı kanalı ile bankalara yazı göndermiş. Şüpheliler magdur edilmesin diye. Yani devletimiz üstüne düsen görevi yapmıs ama malesef bazı bankalar yargısız infaz yaparak ya kmh ödemelerini hesaba gecirip faiz tahsilatı yapmıyor ya da yapılan ödemeleri askıda bekletiyor.. Bu durumda hesaplar yakın takibe düsüyor.. Bazı bankalar da internet ve mobil bankacılığını kapatıyor kafasına göre. Halbuki tedbir haczi yazısında öyle bi ibare yok. Şüphelilerin sadece hesaplarına bloke konulması isteniyor. Burada bankalar hakimlik yazısını görünce süpheli sıfatından cıkarıp bizi direk suclu ilan ediyor. Bu da ticari itibarınızı kisisel menfaatlarınızı olumsuz yönde etkilyior. Bu da ilerde haklı cıkıp bu dosyadan sıyrılırsak bize tazminat ödemelerine yol acacak. İntikam soğuk yenen yemektir bekleyin. Kumarda kaybettigimiz paraları bankalara ödetecegiz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
bunedirya
kardeşim sen bu işlerde sanki biraz tecrübelisin gibi konuşalım burda mümkünse
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
bugün maaş yatacak bankaya gideceğim almaya inşallah bi sorun çıkmaz geçen ek hesap faiz borcunu ödemek için gittiğimde banka blokeyi kaldırdı faiz borcunu aldı tekrar bloke koydu o zaman maaşımı alabilir miyim diye sormuştum maaş ınıda bu şekil geçici bloke kaldırarak alırsın ama yazışmalar süresince biraz beklersin demişti bankacı, birde banka personelininde çok önemi var çünkü hepsi aynı bilgiye sahip olamaya biliyor yada yapamıyor o yüzden işlemi yapmıyorlar.

istanbul 11. sulh ceza hakimliği tarafından da yurt dışına çıkma yasağı ve denetimli serbestlik ve adli kontrol bildirisi göndermiş beklemedeyiz artık her şeye kader kısmet dedik bekliyoruz elden beşi gelmiyor.

İlgili sorular

1 cevap
5, Ekim, 2018 Banka Hukuku kategorisinde mağdurgarip tarafından soruldu
0 cevap
29, Eylül, 2018 Banka Hukuku kategorisinde mağdurgarip tarafından soruldu
...