Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
karimla 2 yillik evliyiz. Kasım 2017'de ufak bir tartismamiz sonucu kavga ettik. Karim bana agir sozler soyleyip beni darp etti. Bende gururuma yediremeyip kendisinin boyun bolgesine bir tokat attim. Karim polis cagirdi. Ikimizde birbirimizden sikayetci olup darp raporu aldik. Fakat iddia makami beni suclu buldu. Esim musteki ben sanik olarak yargilandik. 2 ay sonra mahkeme oldu. Hakim 3000 tl para cezasi verdi hagb ile erteledi.

Aradan 3 ay gecti. Karim ile annemin onunde yine ufak bir konu yuzunden tartismaya basladik. Karim annemin onunde bana kufur edip kucuk bebegimizin oyuncak kamyonunu suratima firlatti ve annemin onunde beni darp etti. Bende annemin onunde bana bu hareketi yaptigi icin yine gururuma yediremeyip suratina bir tokat attim ve evden ayrildim. Esim yine polis cagirmis eve darp raporu almis. Bende sikayetci olup darp raporu aldim.

15 gun sonra mahkememiz var. Idda makami bu kez esimi de suclu bulmus. Ikimizde musteki sanik olarak yargilanacagiz. Ayrica mahkeme kagidinda karimin beni eliyle basit yaraladigi kesin gorulmus. Benim ise haksiz tahrik altinda karimi yaraladigim yaziyor. Esimle aramiz iyi suan. Hersey yolunda.

Sonuc ne olur ? Cezaevine girer miyim ? Ne yapmamizi onerirsiniz lutfen yardim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Cevaplayacak veya bir yol gösterecek kimse yok mu ?

İlgili sorular

1 cevap
2, Mayıs, 2013 Genel Hukuk kategorisinde alic0924 tarafından soruldu
0 cevap
0 cevap
...