Sözleşme Hukuku kategorisinde tarafından
başlıkta belirttiğim firmanın 2 elemanı bize ürünü tanıttı ve sözleşmede yazandan farklı olarak 14 gün içinde satın almak isterseniz bize ulaşın gibisinden şeyler dedi biz de imzaladık.1 1.5 ay sonra bizi arayıp borcumuzun olduğunu belirttiler ve sonra sözleşmeye baktım ürünü resmen satın almışız bi anlık dalgınlığa uğradım.ödemeyeceğimi belirtim ve geçen günlerde hukuk bürosundan aradılar hala indirim peşindeler(gecikmiş ödemeler indirimi diye birşey olabilir mi allah aşkına).ödemezseniz %10 faizden bahsediyor aylık saçma bir oran.ne yapabilirim öğrenciyim lütfen yardım edin.

8 Cevaplar

1 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Aynı durumdan dolayı ben ve birkaç arkadaşım da öyle, yarın savcılığa gidiyoruz elimizden gelen herşeyi yapacağız dolandırıcılar bunlar artık biri dur demeli
1 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Dostum aynısı dün başıma geldi. Birden avukat aradı. Biz bundan 4 ay önce 2 arkadaşla yapmıştık. Bir kız yapmıştı hatta işte 14 gün deneme süresi filan. Ben kale bile almamıştım ihtiyacım olmadığından imza kampanyası gibi düşünüp kıza yararım olsun diye Beşiktaş'ta yapmıştık. 1500 tl istediler. Bırak kullanmayı ben o gün bir aktivasyon kodu vardı çöpe atmıştım kağıdı o gün. İletişim kuralım bizde mahkemeye vericez.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Benim de başıma aynı sorun geldi hangi yolu izliyorsanız bana da söyler misiniz
1 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
arkadaşlar olayı ciddi şekilde tecrübe ettim ve üzerine gitmeye devam ediyorum

lütfen profilime gidip oradaki numara üzerinden benimle whatsapp kullanarak iletişime geçin, benzer durumda çok arkadaş var çözelim şu işi hadi be
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Bana da aynı şeyler oldu 14 gün deneme süreniz var 14 gun sonunda biz sizi arayarak üyeliğinizi devam ettirip ettirmeyeceginizi sormak için arayacağız dediler. Ama beni ne arayan oldu ne de birşey söyleyen 1.ayın odemesi geçmiş birde üstüne 2nci ayın ödemesi de geçince arıyorlar ödemeniz gecikti diye. Bu sabah da avukatlık bürosundan aradılar böyle böyle bir durum var felan gibisinden konuştular bende babamın avukatına ilettik bu durumu sakın ödeme yapmayın o da aynı dolandırıcı onlar dedi kimler en son ne yaptı bilgi verebilir misiniz?
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Aynı durumu şu an bende yaşıyorum bugün aradılar yarım saat içinde 1000 lira ödemezsen mahkemeye vereceklerini söylediler zar zor ikna ettim şu an parayı vermeden bu işten kurtulabilen var mı ??  Sadece süre taniyacaklarini söylediler bu işten nasıl kurtulacam???
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Aynı senaryolara sahibiz.Hastalığıma denk geldi.Kafamdan salmak için imzaladım.Asıl salaklığı nerede yaptık dostlarım?"Ürünü teslim aldım" yazarak.Teknik olarak ve hukuki yönden ele alırsak silah zoruyla bize yazdırmadılar o  uzun cümleyi."Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin." O parayı hepiniz gibi ödedim.Ama karşılığını çıkarmadan bırakmayacam elbet.İçinden geçecem programın.Yine de firmayı sorumlu tutmuyorum.Önümüze öyle bir sözleşme vermişler ki kesin hüküm.Şayet iyileştirici olabilirdi.Deneme sürümü sözleşmesi falan.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Arkadaşlar ben savcılığa şikayetimi belirtim ve icra müdürlüğüne itiraz ettim hep birlikte olursak bu formayı kapatırız insanları dolandırıyorlar ,herkes iletişim halinde olsun cevabınızı burdan bekliyorum ...
...