İş Hukuku kategorisinde tarafından
3 yıldır a101de çalışıyorum %40 engelli raporumla severek  başladığım işimden artık nefret ediyorum çok uzun çalışıyorum sürekli ful çekiyorum yapmadığım iş kalmadı 1 saatlik dinlenme hakkım var yapamıyorum artı ful olunca 1.5 saat dinlenme hakkım var hiç dinlenemiyorum ayrıca mesai olarak da yazılmıyo resmi tatillerde izin ypamıyorum dayanacak gücüm kalmadı.
 iznim iptal olur izin yapamam bi sürü izin alacağım kaldı ne yapabilirim şaşırmış durumdayım aile ilişkilerim bile bozuldu eşimden boşandım yeniden evlendik hukuki açıdan hakkım nedir? yardımcı olursanız mutlu olurum

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Uzun çalışma süreleri, izinlerinizi kullanamamanız ve ödenmeyen mesai ücretleriniz sebebiyle iş sözleşmenizi feshederek kıdem tazminatınızı ve mesai, izin ve diğer alacaklarınızı alarak işten ayrılabilirsiniz. Süreçte hak kaybına uğramamanız için bir avukattan destek almanızı tavsiye ederiz.
Daha detaylı bilgi ve sorularınız için Anka Legal profil sayfamızda yer alan bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap
1, Kasım, 2017 İş Hukuku kategorisinde Özgenur Soylu Eroğlu tarafından soruldu
2 cevap
0 cevap
23, Şubat, 2019 Özel Hukuk kategorisinde Abdurrahman333 tarafından soruldu
1 cevap
8, Aralık, 2017 Genel Hukuk kategorisinde Gümüşxx tarafından soruldu
...