Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Tanık olduğum davada sunduğum bir ip adres logunda tarih farklı olmasına rağmen, mahkeme o tarihi baz almayıp suçun işlendiği tarihi baz almakta. Ancak erişen ip adres kaydı suçun işlendiği tarihten 2 ay sonrasına ait.  Bu 2 aylık süreçte de biz yeni tespit edip siteyi kapattığımızdan suç işlenmeye devam etmiş. Yani biz bunu sonradan farkedip kapattığımızdan türk ip adresi sadece o var diğerleri hep yurt dışına ait. Acaba logda geçen gerçek tarihe göre incelenmesini nasıl sağlayabiliriz? Tekrar bilgi belge göndersek bununla ilgili mahkemeye olur mu?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba suç isnat edilen logların 5651 e göre zaman damgası var mı yok mu kaynaklar neler? Detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
merhaba,
ben yer sağlayıcıyım 5651 e tabiyim. Zaman ve tarih mevcut kaldı ki o gün zaten yedekler sıkıştırılarak alınmıştı. Ancak bugün bir avukat ceza davasında suçun işlendiği tarih baz alınır dedi. O tarih baz alındığında şahsın türk ip adresi ile eriştiği zamana denk düşmüyor. Yani yine bulunamayacak. Yapılan işlem ayrıca mantıksız.

İlgili sorular

1 cevap
1, Ocak, 2014 Kira Hukuku kategorisinde joker_1940 tarafından soruldu
1 cevap
12, Eylül, 2016 Bilgisayar Hukuku kategorisinde cuneyt700-4 tarafından soruldu
0 cevap
22, Aralık, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde Van_65 tarafından soruldu
1 cevap
28, Kasım, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde alpergezen tarafından soruldu
...