İş Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba, ben sahibinden.com sitesinden evimde olan bir takım tadilat işlemleri için 3 Şubatta biriyle görüştüm ve evime gelip keşif yapan kişi firmanın sahibi olduğunu söyledi. Sözleşme düzenledi. 12000 tl ye anlaştık ve 4000 tl peşin olarak kendisine verdim. Makbuzları aldım. Sözleşme ve makbuzlar kişinin kendi adına kaşeli ve imzalıdır. Fakat bundan sonra ölçü almak ve katalog göstermek için 2 defa daha geldi. Fakat belirttiği tarihte işlere başlamadı. Bugün 20. gün fakat her defasında arayıp, mj atıp başka bir güne erteliyor. İşi yapacağından şüpheli olduğum gibi parayı geri vermeyeceğine de eminim. Kişi kurumsal adıyla sitede bir yılı geçkin süredir kurumsal üye kategorisinde. Siteyle görüştüğümde makbuzları gönderin işlem başlatalım dediler ama ne yapacaklarını bilmiyorum.
Telefonda konuşmaları kayıt aldım. Mesajlar, sözleşme ve makbuzlar elimizde. Bu durumda ne yapabiliriz?  Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Taahhüdü ihlal nedeniyle hem hukuk mahkemelerinde hem de ceza mahkemelerinde hukuki süreçleri başlatabilirsiniz. Detaylar için benimle ya da başka bir avukatla iletişime geçmenizi öneririm.
...