İş Hukuku kategorisinde tarafından
iyi çalışmalar.

Şu an çaresiz durumdayım ve sizden bilgi talep ediyorum. 28.06.2017 tarihinde işe girdim ve bir günlük sigortam yapılarak çıkış verilmiş. 20 ay çalıştım ve 25.02.2019 tarihinde yapılan usulsüzlükler ve mobbing nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldım. 20 aylık sigortam yatmadı. Bu nedenle kıdem tazminatı, izin parası ve diğer haklarımı alamadım. İşsizlik maaşı alamıyorum. Esnaf ve çalışan birçok tanık var. Elimde çalıştığım süreyi ispatta yardımcı olacak imzaladığım evrak ve mailler var. İşveren ahlaksız ve usulsüzlükler yoluyla haksız kazanç sağlıyor bunu da ispatlarım. Hakkımı almam için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.

Saygılarımla.

Murat Mayda
5511024903

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Sigortasız çalıştığınız dönem için hizmet tespit davası açılmalıdır. İkinci olarak  yukarıda izah ettiğiniz sigorta primlerinin yatırılmamış olması, yapılan mobbingler sizin için haklı birer  fesih sebebidir. Haklı fesih haliniz ispatı halinde kıdem tazminatı, ihbar tazminatı ve yukarıda belirttiğiniz diğer alacaklarınız da alabilirsiniz. Elinizdeki çalıştığınız firma adına imzalar ve tanıklar, ispatınızı kolaylaştıracaktık.

Bu süreçte haklarınız ve menfaatlerinizin korunması için bir avukat üzerinden işlemleri yürütürseniz daha sağlıklı olur  Profilimdeki iletişim bilgilerinden telefonla arayarak veya whatsapp üzerinden mesaj atarsanız daha detaylı bilgi veririm.

İyi Günler

İlgili sorular

0 cevap
24, Ağustos, 2018 İş Hukuku kategorisinde Sametergen tarafından soruldu
0 cevap
12, Aralık, 2018 İş Hukuku kategorisinde Deniz Haçat tarafından soruldu
...