Genel Hukuk kategorisinde tarafından
1. Bahsettiğiniz kaza/olaya ait herhangi bir bilgi/belgeye rastlanılmadığı, konu hakkında 5'inci Zh.Tug.K.lığı ve Msb Arşiv Hizmetler Müdürlüğü ile yazışmalar yapıldığı, bahse konu kaza/olay ile ilgili bilgi ve belge olmadığı tarafınıza bildirilmiştir.

2. Bu kapsamda, 20 Kasım 2018 tarihindeki başvurunuza K.K.Genel Sekreterliği tarafından 07 Ocak 2019 tarihinde yazı ile cevap verilmiştir.

3. En son yaptığınız **** iletişim bilgileri **** numaralı başvurunuzda ilgili belgelerin savcılık dosyasından temin edilmesi yönündeki başvurunuzun ise adli makamlara yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmektedir. Sayın Avukat: Bu şaka gibi cevaptan sonra size şunu danışmak isterim.Yaşadığım olay eski tarihli.Askeri Savcılıklar bildiğim kadarı ile kapatıldı.Peki bu savcılıklardaki dosyalar hangi kuruma devredildi.?Ben bu olayla ilgili dosya fotokopisini dilekçe ile hangi kurumdan talep edeceğim bu durumda?Komutanlık askerde yaşadığım yaralanma olayı ile ilgili  bizde kayıt yok diyor.Hatta arşivler araştırılmış kayda ulaşılamamış.Olay için tutanak düzenlendi,revire gidildi ,hastaneye gidildi,savcı önüne çıkıldı,sağ koltuk altımda kurşun yaralanmasının izi var.O zaman ben sorarım dalga mı geçiyorsunuz benle ne oldu arkadaş belgeler,yaktınız mı.?Ben kurumlara hak talebi noktasında müracaat ederken benden belge istenecek.Ama ben kurumlardan belge talep ettiğimde belge yok denecek.Adalet yok ki,belge olsun.Ben bu işte kötü niyet görüyorum.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

1 cevap
27, Ağustos, 2012 Genel Hukuk kategorisinde rdn tarafından soruldu
1 cevap
28, Ekim, 2012 Emeklilik ve Sosyal Güvenlik Hukuku kategorisinde tmn tarafından soruldu
0 cevap
3, Ekim, 2018 Genel Hukuk kategorisinde Asker5454 tarafından soruldu
0 cevap
19, Haziran, 2018 Genel Hukuk kategorisinde adem_dmir tarafından soruldu
0 cevap
7, Mart, 2017 Genel Hukuk kategorisinde esea tarafından soruldu
...