Kira Hukuku kategorisinde tarafından
merhaba ;
kitabımla 1 yıllık sözleşme yaptım ve sözleşme bittiği icin yeni sözleşmenin  tekrar yapılacağı ve %10 zam üzerinden yapacagimuzin bilgisini vermek icin aradığımda..kiracim iskan alınmadığı icin (şu saati ve elektrik sayacı dairelerin var ) sanayi elektriği ve suyu üzerinden fatura geldiği icin her ay fazladan para veriyorum bu zammı kabul etmiyorum önce ev sahibi olrak bu problemi hallerim gibi bir yanıt aldim bende evden çıkmasını teklif edince de iki aylık depozitolu gönderin öyle çıkarım deyince siz evi önce bir bosaltin (evi sıfır verdim ) evin durumuna göre alacak vereceği konuşuruz dedim ama cikmiyor evden ne yapmalıyım.  Bu arada iskan onaylandı harcı yatırıldı ama bekliyoruz onay gelmesini .

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar.Kira sözleşmenizde kira artışı belirtilmişse kira artırımı yapabilirsiniz.Bu ablamda kira bedelinin ödenmemesi sebebi ile tahliye süreci başlatılabilir.Teknik bir süreç olduğundan avukatla yürütülmesi yararınıza olacaktır.Profilimde yer alan iletişim numarası üzerinden whatsapp/mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.Av.Cemal Alşan
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba,

Kiracınıza karşı zamlı kirayı ödememesi durumunda icra takibi başlatabilirsiniz. Daha sonra tahliyesini talep etmeniz mümkündür.


Detaylı bilgi ve danışmanlık için profilde yer alan bilgilerden iletişime geçebilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap
20, Nisan, 2019 Kira Hukuku kategorisinde Kiracı33 tarafından soruldu
0 cevap
3 cevap
3, Ağustos, 2013 Kira Hukuku kategorisinde Yeşim Döngül tarafından soruldu
0 cevap
...