İcra Takip Hukuku kategorisinde tarafından
90 bin alıcagım var resmî bir kurumdan  parayı yatıracaklar  ama  icralık olduğum bir durumdan dolayı   Parayı yatırtmıyorum. Kendi borcumu  ödücegim ama başka kefil olduğum kişilerden dolayı da paranın üzerinde rehin var  ama ilk sıradaki  rehin kendi borcum 56 bin tl senet var  dı 46 bin tl sini ödedim elden senet üzerinde  ödediğine dair bişi yazmıyor ama  alacaklı dan aldığım kendi el yazısı ile yazı var   Parayı. İlk sıradakı kişinin üzerine yatırtsam  aramızda sözleşme yapıp  borcum olan 10 bin TL’sini alıp geri kalanına benim alabilmem mümkün mü bir avukat huzurunda sözleşme yapsak   Olabilir mi böyle  not ilk sıradaki senet 56 bin faazi filan 85 bin gibi bir fiyat  ama biz anlaştık  10 bin borcum kaldı ona ben parayı komple adamın üzerine yatırtsam sözleşme  yapıp albilirmiyim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Borçlu olduğunuz bir icra dosyasında  seneti alabilmeniz için karşı tarafın dosyadan feragat etmesi durumunda veya haricen tahsil yapıldığından harçlarının ödenmesi durumunda icradaki senet geri alınabilir. Alternatif birtakım şeyler düşünülebilir. Yaptığınız veya yapacağınız ödemelerde bir avukat ile hareket etmenizi tavsiye ederim.

Detaylı bilgi ve hukuki destek için profilimdeki iletişim bilgilerinden arayabilir veya whatsapp üzerinden mesaj atabilirsiniz

İlgili sorular

0 cevap
1 cevap
3, Ekim, 2018 İcra Takip Hukuku kategorisinde Edanur94 tarafından soruldu
2 cevap
8, Nisan, 2018 İcra Takip Hukuku kategorisinde umutt39 tarafından soruldu
0 cevap
1, Mart, 2019 İcra Takip Hukuku kategorisinde Ümmühan özlü tarafından soruldu
2 cevap
15, Temmuz, 2018 İcra Takip Hukuku kategorisinde Meral17 tarafından soruldu
...