Seyahat Hukuku kategorisinde tarafından
Madde 15

c - Kamu düzeni veya kamu güvenliği açısından sakıncalı görülenler (Law No 6458 15-1c)

Bu sekilde hic bir sekilde sicilimde bir sorun olmamasina ragmen beni turkiyeye almadilar ve bana bu maddenin isaretli oldugu bir kagit verip geldigim ucaga bindirip Almanyaya geri gonderdiler. Bu maddeye istinaden hic bir suclama yada suclu olabilecegimi belirtecek birsey soylemediler.
Eski turk vatandasligim vardi fakat almanyada vatandaslik aldiktan sonra cifte vatandasligi kabul etmedikleri icin izinli turk vatandasligindan ciktim.Herhangi sicil bozuklugum olmadi su ana kadar

Almanyada turk konsoloslugu ile gorusmemden sonra bunun direk bir yasak olmadigi fakat vize basvurusu ile olumlu yada olumsuz bir sonuc alabilecegim soylendi.Turkiyede polis bana almanyada turk konsoloslugu bilgilendirir sizi demesine karsin almanyada turk konsoloslugu bunun yetkileri disinda oldugunu belirtti.

Bu sekilde geri gonderilmem ne anlama geliyor ve ne yapip bu sorunu asabilirim

Tesekkur ederim simdiden cevabiniz icin

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Öncelikle geçmiş olsun.Süreci bu anlamda  yurt içinde bir avukata vekalet vererek öğrenebilirsiniz.Profilimde yer alan iletişim numarası üzerinden whatsapp/mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.Av.Cemal Alşan
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Bu kagıt parçası bir işlem niteliğini taşıdığından iptal davası açılmalıdır. Türkiye deki bir avukata vekalet vermelisiniz.

İlgili sorular

1 cevap
2 cevap
14, Haziran, 2019 Aile Hukuku kategorisinde beyoglu1982 tarafından soruldu
1 cevap
12, Mart, 2019 Oturum (İkametgah) Hukuku kategorisinde Adresw tarafından soruldu
0 cevap
25, Ekim, 2019 Seyahat Hukuku kategorisinde dilaozer tarafından soruldu
...