Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba,

Özetle anlatırsam devlet hastanesinde acil kısmında veriş giriş elemanı bana “sigortam olmadığı için acil servisden ücretsiz faydalanamacağını” söyledi. 5 dakikalık konuşma sonunda fikrini değiştirmedi ama konuşma sonunda bana 5 x 2 cm ebatlarında 2 adet barkod çıkardı. Tam ordan iki adım uzaklaşmışken “o barkodları ver “ dedi. Ben de barkodları hafifçe buruşturup masasına doğru attım ama muhattap olduğum memurun yanında oturan diğer memurun yandan yüzüne geldi. Daha sonra ben travma odasına gittim. Amacım kayıt olmadan pansuman yaptırmaktı. Muhattap olduğum memur  beni takip etti ve travma odasındaki çalışan görevlilere beni baş parmağıyla göstererek  “ bu adam hakaret ettiği için ve kayıtsız olduğu için bakmayacaksınız “ diye bağırdı. Ben de tekrar onların masasına döndüm. Ordaki güvenliğe memurun ismini sordum ama söylenmedi. Ben de en son olarak  “ siz yokluktan ne anlarsınız , inşallah acillerde sürünürsünüz “  benzeri bişeyler dedim ve hastaneyi terk ettim. Herhangi bir fiziksel temasım yada küfürüm olmadı.

Sizce özellikle attığım ufak kağıt parçasından dolayı hakaretten ceza alır mıyım? Alırsam ne ceza alırım. Amacım o memuru dava etmek çünkü 170e göre o memurun beni acile almama gibi bir yetkisi yok ama karşı dava açılıp ceza yemekten korkuyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
öncelikle geçmiş olsun özel yada devlet hastanesi farketmeksizin acil servisleri herkese açıktır ve zorunludur dava açılsa sen bi ceza almazsın ama onlar alabilir

İlgili sorular

0 cevap
11, Ocak, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde findfour tarafından soruldu
7 cevap
7, Mart, 2012 Ceza Hukuku kategorisinde ozge91 tarafından soruldu
0 cevap
12, Kasım, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde ilkersen35 tarafından soruldu
0 cevap
7, Şubat, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde sermet bilgili tarafından soruldu
0 cevap
2, Mayıs, 2017 Ceza Hukuku kategorisinde bigdog tarafından soruldu
...