Tazminat Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar.Merak için bir jigolo sitesine kayıt formu yolladım. Sonra beni arayıp.Yaşadığınız şehir ilçe bilgi aldılar.Olduğunuz yerde bir bayan var.Görüşme var 3 saat dedi.kadın bize 3000 tl yatırdı size 500 konisyon dedi.6 aylık yada 1 yıllık paket aeçmelisiniz dedi.bende 6 dedim öylesineBankaya para yatırmanız durumunda görüşebilirsiniz dedi.Atm gidip beni tekrar arayın dedi. Bende güvenemeyip telefonu kapattım.Sonra ise sms olarak sesli olayınız alınmıştır dendi. Üyelik iptal ettiğiniz için ajans avukat Semiha Aslana yönlendirildiniz yazıyor.7 gün içinde e-devlet üzerinden davanızı kontrol edebilirsiniz.15 gün içinde ıp den ev adresinize 7000 tl dosya masrafları ödeme bildirilecektir.yazıyor.500 tl için 7000 tl tebligat geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Forumda ise telefon numaram ve sadece adım var.Başka bir şey yok.Yardımcı olursanız sevinirim.

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
7 gün içinde e-devletten davanızı kontrol edebilmeniz için adınıza mahkeme açılmış olması gerek ve savcılık tarafından ifadeniz alınmadan adınıza mahkeme açılmaz. Sanırım sizi dolandırmaya çalışıyorlar.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
merhaba aynısı bendede öyle merakımdan bir jigolo sitesine üye oldum daha sonra iptal ettirdim şimdide arayıp tebligat yollayacaklarını 10 bin tl llik söylüyorlar sadece 450 yatırırsam tebligat yollamayacaklarını belirtiyorlar fuhuşa aracılık zaten suç değil mi ?

İlgili sorular

0 cevap
20, Haziran, 2022 Özel Hukuk kategorisinde Apo63783 tarafından soruldu
0 cevap
15, Nisan, 2022 İcra Takip Hukuku kategorisinde M34 tarafından soruldu
1 cevap
...