İnternet Hukuku kategorisinde tarafından
iyi günler istagram da dolaşırken atatürk ile ilgili bir mizah gördüm yazanı direk yazıyorum
atam protein yok
alınır
altında da 3 boyutlu resmedilmiş atatürk resmi vardı göğüs ve üst kısmı bende yorum olarak bazı şeylerin mizahının yapılmayacağını bunlardan birinin de atatürk olduğunu yazdım ve kınadığımı belirttim ama bir kişi hemen yorumumun altına dadandı ve geçen konuşmayı direk yazıyorum.
annenle soytarılık yapalım
yarın adliye saray’ları kapalı ama pazartesi günü hakkında suç duyurusunda bulunacağım
babaannem avukat aqq bir şey olmaz
klavye başında milletin anasına bacısına laf atmak kolay.
bunun üzerine attığı mesajları sildi ama profilini ve annem ile attığı ilk mesajın ss mevcud. bundan sonra başka biri gelip dark humont(kara mizah) sayfalarında fazla takılma harcarlar seni paşam yazdı bende burada ben kendi düşüncemi belirttim gelip anneme laf atmasını gerektirecek bir şey yoktu yazdım.
hakkında nasıl tanzimat davası mı açmalıyım suç duyurusunda mı bulunmalıyım nasıl bir şey yapmalıyım ve şikayet edersem bu kişiyi kazanma kaybetme ihtimalim nedir yol gösterirseniz sevirim teşekkür ederim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Hakarete ilişkin şikayette bulunabilirsiniz. Fiili gerçekleştiren kişinin kimliğinin tespiti  önem arzetmektedir. Ceza yargılamasındaki sürece göre hukuk mahkemelerinde manevi tazminat davası açılabilir.

Detaylı bilgi ve hukuki destek için profilimdeki iletişim bilgilerinden arayabilir veya whatsapp üzerinden mesaj atabilirsiniz
...