Sözleşme Hukuku kategorisinde tarafından
Dün bakirkoy de işlerim vardı ve kart verdiler kartı verip fiyat sorup çıkarsın dediler ne kadar acil işlerim var desem de cok fazla ısrar edince kurtulmak için çıktım yukarı baya bi konuştuktan sonra kimligimi aldı sozlesme ve senet imzalatti ama dun gece eve gelince bakiyim dedim.  Sikayet var sitesinde yazilanlari okuduktan sonra cok pişman oldum ve sozlesmeyi iptal etmek istiyorum . ne gibi haklarim var ne yapmam lazim lutfen yardim edin.

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,

Artık çok sık rastlanan bir durum. Sözleşmeden hemen cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Buna rağmen bu hakkı kullanmanızı engellerle ve zaman içerisinde icra ile karşılaşırsanız,borca ve yetkiye itirazla kısa sürede çözüme ulaştırırız. Böyle bir durumla karşılaştığınızda lütfen profilimde yer alan telefondan benimle iletişime geçerseniz hukuki olarak yardım etmek isterim. Olay bu noktaya gelmeden kurumu telefonla arayıp hukuki haklarınızdan bahsetmeniz sizin yararınıza olacaktır.
İyi günler dilerim.

  @Av_CanerElmas
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,

Cayma hakkınızı kullanmanız gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi ve yardım için profilimdeki mailinden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. İyi akşamlar dilerim.

İlgili sorular

...