Alım ve Satım Hukuku kategorisinde tarafından
Oncelikle cevaplariniz icin simdiden tesekkurler. 15 gun once 0 km arac satin aldim.Konunun 2 boyutu var ilki araci (banka dekontuyla sabit)170bi tl ye aldim faturada153bin yaziyordu.Ihtarname cektim 3 gun sonra adresime fatura gondermisler 170 bine tamamlamislar.G.i.b.sikayette bulundum.Vergi kacirdiklari ve usulsuz fatura kesdikleri yonunde baska ne yapmaliyim? Ikinci olarak ise aracin kapisinda 20cm boya hatasi kararma var ilk bakisda ve isikta cok belli olmuyor.Nissan genel mrk hatayi kabul ederek boyatalim dediler kabul etmedim.Dava acmaya hazirlaniyorum. 1 .Ayipli mali bilerek hile ile ile bana sattigi icin bayi hakkinda hangi davalari acabilirim 2.tazminat davasi acabirmiyim? 3.Dolandiricilik olurmu yaptiklari? Yardiminiz icin tesekkurler.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Merhaba,
Ürünün ayıplı olmasının ispatı halinde seçimlik haklarınız mevcuttur. Bedel iadesi, ücretsiz onarım ve ayıp oranında indirim talep edebilir. Ancak hak kaybına uğramamanız için avukat yardımı almanızı öneririm.
detaylı bilgi ve sorularınız için *E-postalara izin verilmiyor* adresinden ya da whatsapp üzerinden 0507 885 36 45 no.lu iletişim bilgisinden ulaşabilirsiniz.
...