Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba ben hastanede doktor ve güvenlik görevlileriyle bir arbede yaşadım. Sonra mahkemeye verildim. O dönem evliydim eşimle birlikte gitmiştim doktorun agrasif ve eski eşimin agrasifliği yüzünden arada kaldım. Ve eski eşimin tehtiti üzerine odaya güvenlik görevlileri doldu yanımda 2.5 yaşında oğlum vardı 10 15 güvenlik görevlisi eski eşimi dışarıya çıkardılar benim yanımda 2  bayan güvenlik görevlisi kaldı dışarıya çıkacakken beni ittiği için çocuğum içeride kaldı o arada erkek güvenlik görevlisi boğazıma sarıldı ve beni dışarıya sürükledi o anda sinirlendim ve kendimi korumak ve çocuğumu alabilmek adına erkek güvenlik görevlisine "sen bir bayana böyle nasıl davranırsın" diyerek yüzüne tokat attım. Beni dışarıya sürüklerlerken ancak bağırarak çocuğumu alabildim. Daha sonra bu süreçte eşimden ayrıldım mahkeme devam ederken. Ben ayrıldıktan sonra eski eşim kendine bir avukat tutmuş. Bu süreçte arabulucu gelip anlaşma sağlandığını kağıt imzalamam gerektiğini söyledi bende hiç kağıtlara bakmadım. İmzaladım. Ama sonuç elime ulaştığında hepsi haklı çıkmış birtek ben suçlu çıkmıştım. Dün elime sonuç geldi ve hakkımda bir sürü suçtan caze yazılmış ayriyetten 5 yıl ceza işlememe şartıyla bu cezalar ertelenmiş. 3 bin tl masrafda tarafıma kalmış. Şimdi ben buna itiraz edersem haklı çıkabilirmiyiz? Karara itiraz etmeliyim?

4 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Uzlaşma sağlansaydı dava açılmazdı, şu durumda dosyanızın incelenmesi gerekir, süresini kaçırmadıysanız kanun yoluna başvurmanız mümkün, detaylı bilgi için profilimdeki numaradan tarafıma ulaşabilirsiniz iyi günler
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Cezayı istinaf etmelisiniz dilekçe ile .

Detaylı bilgi için profilimdeki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz .
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Hala imzaladığınız kağıtlarda ne olduğunu belirtmiyorsuz. Hagb kararına itiraz edilir ve itirazı o yer savcılığı inceler.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Hala imzaladığınız kağıtlarda ne olduğunu belirtmiyorsuz. Hagb kararına itiraz edilir ve itirazı o yer ağır ceza mahkemesi inceler.Ancak bu itiraz sınırlı hususlara ilişkindir.

İlgili sorular

3 cevap
21, Mart, 2018 Aile Hukuku kategorisinde Tugce Yörük tarafından soruldu
0 cevap
2, Mart, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde Selin_ tarafından soruldu
2 cevap
0 cevap
...