Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba, biliyoruz ki ceza davalarında harç yok ancak avukatlar fahiş ücret istiyor, bakınız karşı tarafa yükleyebileceğiniz ücret asgari tarifede yazan ücret, üzerini karşı taraf yani davayı kaybeden taraf ödemez, ben suç duyurusu-dolandırıcılık davası için asgari ücret tarifesi ile bana yardımcı olacak bir avukat arıyorum, ilgilenenler  mesaj atabilir mi?

saygılarımla

4 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar.Avukatlar davalar için makbuz kesmektedir.Bu yüzden oradan buradan öğrendiklerinizle bir meslek grubuna asılsız ithamlarda bulunmayın.Ceza davalarında sözlü savıunma çok önemlidir.Profilimde yer alan iletişim numarası üzerinden whatsapp/mesaj yoluyla iletişime geçiniz.Av.Cemal Alşan
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Dosyanızı incelemek ve görüşme yapmak üzere tarafıma ulaşabilirsiniz iyi günler. (fahiş ücret olarak nitelendirmemeniz gerekir zira avukatın emek ve masraflarını gözardı etmeyiniz)
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Fahiş ücret derken elbette öyle ev-araba istemiyorlar da yani demek istediğim asgari tarifenin çok üzerinde ücret talep ediliyor genelde, ya da benim gördüklerim öyleydi diyelim, işim hallolmayacak diye korktum, makul ücretle anlaşabileceğim avukat arıyorum, emeğe saygımız sonsuz ama örneğin asgari tarifenin 3-4 katı da istenmez yani, sonuçta karşı taraftan alamayız bunu, alabilsek bir şey demeyeceğim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
İstanbul da faaliyet gösteriyoruz. Profilimdeki iletişim bilgilerinden arayabilir veya whatsapp üzerinden mesaj atabilirsiniz

İlgili sorular

0 cevap
19, Temmuz, 2019 İş Hukuku kategorisinde Tenzıle Yazıgülü Gök tarafından soruldu
1 cevap
0 cevap
15, Kasım, 2018 İş Hukuku kategorisinde Mehmet Atabay tarafından soruldu
1 cevap
3, Mart, 2017 Tazminat Hukuku kategorisinde Mrt1903 tarafından soruldu
1 cevap
5, Ekim, 2019 Ceza Hukuku kategorisinde sultanseda tarafından soruldu
...