İnternet Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba, 30.08.2018 - 14.09.2018 tarihleri arasında internet üzerinden tanıdığımız bir kişiden sanal sunucu (vds) satın almıştık ancak sunucunun ödemeleri tamamlandıktan sonra kişi bizimle olan iletişimini kopardı mesajlarımıza cevap vermemeye başladı şahsın kendine ait  telekomunikasyon şirketi bulunmakta site içerisinde şahsın iletişim bilgileri vergi numarası bulunmaktadır ödemelerin yapıldığına dair elimizde banka dekontları bulunmakta karşı tarafa dolandırıcılık suçundan dava açarsak kazanma ihtimalimiz nedir ?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Ceza davası dışında hukuk yargılamasına konu edilerek de alacağınıza kavuşma imkanınız olabilir, mevcut delillerinizi incelemek gerekir. Detaylı bilgi için profilimdeki numaradan tarafıma ulaşabilirsiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,

Dolandırıcılık suçu için yeterli sebep söz konusu olayınızda bulunamayabilir. Fakat alacağınızı temin etmek öncelikli ise hukuk davası olarak alacaklarınızı almaya çalışmanız sizin yararınıza olacaktır. Profesyonel yardım için profilimde bulunan numaradan beni arayabilirsiniz. İyi günler dilerim.
...