Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
merhaba avukat bey.ben dün akşam letgoda bir telefon beğendim.saticiyla iletişime geçtim.cihazin fiyatı 1350 TL yazıyordu,1000 tl teklif ettim kabul etti.benim ikametim İstanbul, kendisine sorduğumda manisa olduğunu söyledi ve watsapdan iletişime geçmek için bir tel no verdi.odemeyi nasıl yapicagimi sorduğumda bana mesafeli satış sözleşmesi olduğunu ve sabaha adınıma göre sözleşmeyi hazırlayacağını,akabinde iban no vereceğini  söyledi.sabah uyandığımda mesafeli satış sözleşmesini hazırladığıni , kimliğinin arkalı önlü fotokopisinede sözleşmeye ekledigini gördüm ve inanarak verdiği iban numarasına 1000 tl yi yatırdım.ama saatler gecmesine rağmen telefonuna ulaşamadım.watsaptan yazdığımda bana yarım saat sonra döndü ve ürünü kargoya verdiğini söyledi.takip no istedim cevap vermedi.kargo firmasını aradım adınıza öyle bir kargo yok dedi.simdi watsabi açık,yazıyorum mesajları görüyor fakat cevap vermiyor.anliycaginiz dolandirildim 1000 tl .bu konuda bana hukuki yoldan yardımcı olabilirmisiniz avukat bey.kimlik fotokopisi, sözde satış sözleşmesi ve watsapdan konuştuklarımız kayıtlı bende

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Mevcut delilleriniz ile birlikte suç duyurusunda bulunmalısınız. Eğer dolandırıcılık eylemi mevcut ise kimlik gerçeği yansıtmayabilir, o yüzden kişinin kimliği tespit edilecektir. Detaylı bilgi için profilimdeki numaradan tarafıma ulaşabilirsiniz iyi günler dilerim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,
Olay henüz yeni sayılır ve ifasını yerine getirme ihtimali halen mevcuttur. Fakat siz bu yaşadığınız sıkıntılı zamanın buna sebep olanın yanına kar kalmasını istemiyorsanız, dolandırıcılık şüphesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.  Yapılan sözleşmeyi ve konuşmalarınızı inceleyerek bu şüphenin varlığı belirlenebilir. Profesyonel yardım için profilimde ki numaradan beni arayınız.

İlgili sorular

0 cevap
21, Temmuz, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde Nurrrrrrr tarafından soruldu
0 cevap
6, Eylül, 2019 Ceza Hukuku kategorisinde ayaztahir tarafından soruldu
2 cevap
1 cevap
28, Temmuz, 2019 Ceza Hukuku kategorisinde esra.1441 tarafından soruldu
...