Ekonomi, Ticaret Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba, sahibinden.com da gezinirken bi kulaklığa rastladım. Fiyatı normaldi almak istiyordum fakat sadece elden teslim yapıyordu. Ben de başka bir ildeydim. Kargoya vermesini ve 150tl kapora vereceğimi söyledim doladırıcı diye engelledi. Bir kaç saat sonra aynı ilanı letgo'da gördüm tekrar yazdım ve yanlış anlaşılma konusunu hallettik. Ne yapalım derken şahıs "isterseniz siz parayı ibandan atın ben size kargolarım fakat güvenmek size kalmış keşke istanbulda tanıdığınız olsa elsen teslim ederdim ürünü de incelerdi" yazdı. Ben de güvenip parayı yolladım fakat beni engelledi. Elimde delil olaral sadece konuşmalar ve iban var. Suç duyurusunda bulunursam ceza alır mı ? Boşa uğraşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,


Ceza alması çok zor bir ihtimal, elinde olmayan sebeplerden dolayı gönderemediğini ama şuanda göndermeye hazır olduğunu belirtirse siz en azından hakkınız olan eşyayı almış olursunuz.

Bu veya başka bir konuda profesyonel olarak hukuki hizmet almak isterseniz profilimde yer alan telefon numarasından beni arayabilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Telefon numarası da elimde eklemeyi unutmuşum bir faydası olur mu ?
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Caner bey ceza alma ihtimali nasıl zor acaba ben birebir aynı şekilde yaptığım eylemden dolayı tek celsede, savunma hakkımı bile doğru düzgün kullanamadan 4 sene ceza aldım
...