Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba iyi forumlar arkadaslar.Hakkimda uyusturucu madde (madde) ticareti yapan arkadasima yardimci olmaktan dava acildi.olayin ozeti şu;küçük bi ilçede oturdugum icin arabamla tek gezerken yolda arkadasmla ve onun arkadasina denk geliyorum.arkadasim el ediyo ben duruyom aralarina uyusturucu madde alisverisi yapmislar ama benim haberim yok.adami otogara birakiyoruz,ama herhangi bir madde icmiyoruz.adam il merkezine gittiginde arama oluyo ve ustundeki malzemeyi arkadasimdan aldigini soluyo benim ismim kesinlikle yok.olayi uzatmiyim.bugun agir ceza mahkemesine ciktik,arkadasim 6 aydir tutuklu bu arada.arkadasim arabada 3umuzun madde ictigini soledi,bende ifadelerimiz ters olmasin diye kabul ettim ictigimizi.

Arabayi ben surdugum icin uyusturucu madde kullanmaktan ehliyetime el konulur yada para cezasi alirmiyim.aradan 2 ay gectikten sonra bizi gozaltina aliyorlar.benim kanimda madde thc maddesi cikiyor.arabayi surerken herhangi bir test olmuyor yani.ehliyetime el konulur yada para cezasi alirmiyim ?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Merhabalar,
Anlattıklarınıza binayen üstünüze atılı suçlamalardan kurtulup ceza almamanız ya da cezanızın boyutu sadece yapılacak savunmaların etkileyiciğine bağlı. Profesyone olarak hukuki hizmet almak isterseniz profilimde bulunan telefon numarasından beni arayabilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Mahkeme birdahaki aya ertelendi,o mahkemede ben ve arkadasm ifademizi degistirsek,benim kullanmadigm yonunde ifademizi degistirsek bi problem olurmu ?

İlgili sorular

2 cevap
5, Nisan, 2019 Ceza Hukuku kategorisinde zekiba tarafından soruldu
0 cevap
0 cevap
28, Eylül, 2016 Ceza Hukuku kategorisinde emi39 tarafından soruldu
...