İcra Takip Hukuku kategorisinde tarafından
İyi günler. Ben üniversite öğrencisiyim Elazığ da Lilium güzellik salonunda bir epilasyon paketi açtırmıştım. Sözleşmeyi de imzaladım daha sonra ailem istemedi sözleşmede de ilk 15 gün içerisinde gerekli sebeplerle kişi sözleşmeyi iptal edebiliyor yazıyordu. Bende ona inanarak tekrar gittim ilk 15 gün beni oyaladılar. Yok şu müdür gelsin o iptal edecek biz yapamıyoruz, yok diğer müdür gelsin o iptal edecek biz yapamıyoruz diyerek ilk 15 günü geçirdiler. Şirketin ortaklarından birisi bana dediki 15 gün geçtikten sonra 150-200 arası para verirsin iptal ederler. Dedim tamam iptal etsinler. Bu sefer güzellik salonunda gittiğimde bu para 350-400ü buldu. Muhasebeye gittiğimde 500ü buldu. Hiçbir şekilde iptal etmediler. Tekrar ortaklarından birisi bana şöyle bir beyanda bulundu:
-Sen ilk seans ücretini ver bir daha gelme buraya seni ararlarsa açma.
Dedi bende onu dinleyerek bir daha gelmedim ve şimdi beni avukata vermişler. Kaç defa iptal edilmesini istediğim de beni oyaladılar ve hiçbir şekilde iptal etmediler ne yapmam gerekiyor?

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Muhtemelen ilamsız icra takibi başlatılmış durumda, ödeme emri tebliğinden itibaren 7 gün içerisinde itiraz ederek takibi durdurabilirsiniz. Ancak devamında itirazın iptali söz konusu olursa bir avukattan yardım almanızı öneririm.
...