İdari Hukuk kategorisinde tarafından
Iyi gunler ben 18.donem pmyo ogrencisiyim okuldan atildim disiplin puanlarim yuzunden cezalarim hep en ust sinirdan verildi sadece 1 memur bana 25 puan ceza yazdirdi yani anliyacaginiz uzere mobing yapiyordu bana ote yandan yuz kizartici bir sucum yok herkes telefon kullaniyordu benim son cezamda yakalattigim telefonu baskasi ustlendi ama kabul ettirmediler zorla bana ifademi degistirdiler fiili bir siddet yoktu ama piskolojik  olarak 5 kisi birden yuklenince degistirdim ifademi telefonu kendim ustlendim su an okuldan atildim arkadaslarim staj yapiyor bense elim kolum bagli bekliyorum yapilabilecek bisey varmi yardimci olursaniz sevinirim

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
İdare mahkemesine dava acabilirsiniz






Detaylı bilgi icin iletisime gecebilirsiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar
60 gün dolmadan okulun bulunduğu ildeki idare mahkemesine yürütmenin durdurulması Talepli dava açın. Mahkemeler çoğu zaman bu olaylarda yd kararı veriyor, diğer bir ifadeyle dava süresi boyunca sizde stajınıza dönüyorsunuz. Ancak dava neticeniz hakkında şimdiden net bilgi söyleyemeyiz.
Detaylı bilgi için iletişime geçiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
İdare mahkemesinde dava açmalısınız. Ayrıntılı bilgi ve yardım için profilimdeki mailinden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. İyi akşamlar.

İlgili sorular

1 cevap
0 cevap
21, Ocak, 2017 İdari Hukuk kategorisinde Levent Özyurt tarafından soruldu
1 cevap
15, Mayıs, 2016 Genel Hukuk kategorisinde Mehmet Akar tarafından soruldu
0 cevap
...