Tazminat Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar. Ben Malatya merkezde bir markette 2 yıl kadar çalıştım. 2 yıl boyunca maaşım ayda 2 ve 3 taksite bölünerek yatıyordu. Bundan dolayı işten ayrıldım. Noterden iş yerine ihtarname gönderdim. Tazminatımı almak için fakat bana dönüş yapmadılar. Ben şuan İstanbul’dayım, arabulucuya gitmem gerekiyor fakat Malatya da ki adliyeye mi gitmem gerekir yoksa İstanbul da halledebilir miyim? Veya Malatya da avukata vekalet verebilir miyim?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar.Öncelikle bu süreci iş hukukunda uzman bir avukatla yürütmek yararınıza olacaktır.Arabuluculuk görüşmesine istanbul dan da katılım sağlayabilirsiniz;ama teknik bir süreç söz konusu olduğundan bir avukatla sürece dahil olmak yararınıza olur.Profilimde yer alan iletişim numarası üzerinden whatsapp/mesaj yoluyla ulaşırsanız size yardımck olmak isterim.Av.Cemal Alşan
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
ihtarnamede belirtmiş olduğunuz süre mevcut ise bu sürenin dolmasına müteakip arabuluculuk sürecine gitmeniz gerekmektedir Bu süreci hak kaybı yaşamamak adına avukat eşliğinde takip etmeniz önem arz etmektedir. Detaylı bilgi için profilimde yer alan numaradan tarafıma ulaşabilirsiniz.

İlgili sorular

2 cevap
27, Eylül, 2018 İş Hukuku kategorisinde elçin83 tarafından soruldu
0 cevap
16, Temmuz, 2019 İş Hukuku kategorisinde Ekrem Yatmaz tarafından soruldu
2 cevap
18, Eylül, 2018 İş Hukuku kategorisinde şenoldemir tarafından soruldu
1 cevap
11, Mayıs, 2018 İş Hukuku kategorisinde mustafakemal3232 tarafından soruldu
...