Sözleşme Hukuku kategorisinde tarafından
Bugün iş yerinde çalışırken bi kadın bi erkek gelip müdürümden izin alıp benimle konuştular bir senedir yabancı dil öğrenmeye çalışıyordum  gelip bana yabancı dille aranız nasıl öğrenmek ister misiniz diye benimle konuştular ilk başta kabul etmedim sonrasında 14 gün kullanım belki yararı da olur sizin için eğer istemezseniz arayıp bize söyleyin gelip alalım dedi bi anlık yoğunluğun içinde kabul ettim ben bi yandan işime bakarken bana tc mi falan sordular sonra imza atmamı istediler yukarı da ödeme planı varmış ben bunu görmedim bana tüm kağıdı okuyabilirsiniz dediler okudum dedikleri gibi 14 gün içinde iade yapılacağı maddeyi görünce imza attım bana istediğim gibi ürünü açabilceğimi söylediler ve gittiler imza atmam sebebiyle huzursuz oldum ve kutuyu asla açmadım ambalajından da çıkarmadım işten eve geldiğim gibi internete şirketin adını yazdım ve şikayetten başka bişey bulamadım korktum ve karakola gittim bugün cumartesi olduğundan pazartesiyi beklememi söylediler ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,


Bir yabancı dil programı satmışlar sanırım. Sözleşmede yer alan madde uyarınca 14 gün içinde iade taahütlü postayla sözleşmeden caydığınızı firmaya ihtarname ile yollayın. Sonrasında bu ihtarnameyi email yoluyla firmaya ayrıca ulaştırın. Yinede hakkınızda ödeme yapmadığınız tutarlarla ilgili icra takibi başlatacağına dair rahatsız ederlerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyebilirsiniz.

Profesyonel anlamda hukuki destek almak isterseniz, profilimde bulunan telefon numarasından beni arayabilirsiniz. İyi günler dilerim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba cayma hakkınızı kullanmalısınız. Ayrıntılı bilgi ve yardım için profilimdeki mailinden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. İyi akşamlar.

İlgili sorular

...