Sözleşme Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar, Şubat 2019’da bir güzellik merkezi ile 600 TL karşılığı cilt bakımı için anlaşıp bir sözleşme imzaladım. Aynı günün içerisinde araştırma yaptığımda firma ile ilgili bir çok olumsuz yorum ile karşılaştığım için gitmemeye ve iptal etmeye karar verip bir avukata danıştım ve iki gün sonrasında Ptt  iade Taahütlü ile cayma bildirimine ilişkin bir ihtar gönderdim firmaya. Aynı ihtarı e-posta olarak firmanın kurumsal mailine de ilettim. Ancak iadeli taahütlü Postanın teslim alınıp alınmadığı konusunda emin değilim o dönem bilgilendirme gelen yazıyı bulamıyorum. Şimdi firma sms ile borçlarınızı ödeyiniz şeklinde bir kaç kez bilgilendirme yapıp iki gün öncede ödeme yapmadığınız için dosyanız avukata intikal edecektir şeklinde bir sms gönderdiler. Arayıp cayma bildirimi gönderdiğimi iletmeye çalıştım ama dinlemiyorlar anlamıyorlar. Bu durumda ne şekilde ilerlemeliyim ? Söz konusu ihtarım geçerli sayılır mı ? Firmanın takip veya dava açmasını mı beklemeliyim ? Konuyla ilgili desteklerinizi rica ederim.

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,


Ptt aracılığıyla gönderdiğiniz taahütlü postanın akıbetini yine pttden öğrenebilirsiniz. Söz konusu olay şubat ayında olduğuna göre posta firmaya gitmiş ve işlem yapılmamıştır. Fakat son bir şan olarak sizden paranın tahsilini yapabilme imkanı arıyor olabilir, dikkatli olmak gerekir.

Profesyonel anlamda hukuki destek almak isterseniz, profilimde bulunan telefon numarasından beni arayabilirsiniz. İyi günler dilerim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Ptt den durumun akıbetini sorun. Ulaştı ise bunu alın saklayın. E postayı kaybetmeyin. Ayrıntılı bilgi ve yardım için profilimdeki mailinden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. İyi akşamlar.
...