Özel Hukuk kategorisinde tarafından
Önceden sevgilim olan kişiye bazı fotoğraflar attım sonra ayrıldık şimdi beni 1 yıldır tehdit ediyor arıyor devamli mesaj atıyor küfür içerikli ailemee ve bütün çevreme fotoğrafları dağıtmak ile tehdit ediyor ne yapacağımi bilmiyorum bir avukata da gidemiyorum ailem öğrenecek diye yardım edin edin ne olur yalvarırım

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve yardım için profilimdeki mailinden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. İyi akşamlar dilerim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
fotoğrafları dağıtacağını söyleyerek sizden bir talebi mevcut mudur? suçun niteliğine etki edecek bu durumun da değerlendirilmesi gerekir bunun dışında hukuki olarak yapılması gereken belli suç duyurusunda bulunmaktır detaylı bilgi için profilde yer alan numaradan ulaşabilirsiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,
Bu durumlarda karşı tarafın isteklerine boyun eğmemek en doğru olanı, yapmış olduğu ciddi bir suç teşkil etmektedir ve çoktan bu suçu tamamlamış gözüküyor dolayısıyla o kendi elinde sandığı koz aslında sizinde hukuki olarak elinizde koz bulunmaktadır. Alacağı cezaya göre tüm hayatı başka türlü şekillenebilir ve bvelli ki o bunun farkında değil, siz uygun bir dille ifade edin tüm çabalar tükeniyorsa hukuki adım atmaktan korkmayın.

Profesyonel olarak hukuki destek almak isterseniz, profilimde bulunan telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim.

İlgili sorular

...