Aile Hukuku kategorisinde tarafından
2 yaşında kızım var babası ile kişisel ilişkiden olumsuz etkilendiği için kişisel ilişkinin kısıtlanması davası açtım. Davamız henüz sürüyor benimle de evlenmek isteyen birisi var dava sürecinde bu kişiyle sözlenmem dava da olumsuz birseye sebep olur mu?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba,

Çocuğunuz ile baba arasındaki kişisel ilişki davası sizin evlenmenize yahut bu konuda bir olumsuzluğa neden olmaz. Ancak açtığınız davada baba  ile kurulan kişisel ilişkide çocuğunuzun neden olumsuz etkilendiğini deliller ile sunmalısınız.


Detaylı bilgi için profildeki iletişim adreslerinden irtibata geçebilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,


Söz konusu babayla kişisel ilişkinin kısıtlanması davası olduğu için sizin özel hayatınızı ilgilendiren bir durum teşkil etmemektedir. Dilerseniz bu dava devam ederken ileri ki aşamada evlenebilirsiniz bile. Baba sizin evlenmenizin ardından evlendiğiniz kişiye ilişkin delillerle çocuğunun güvensiz bir ortamda bulunduğunu düşünerek velayet davası açmadığı müddetçe sizin için sorun olmaz.
Profesyonel olarak hukuki destek almak isterseniz, profilimde bulunan telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim.

İlgili sorular

0 cevap
2, Ekim, 2019 Aile Hukuku kategorisinde Ayşegülcıeee tarafından soruldu
1 cevap
27, Ocak, 2019 Aile Hukuku kategorisinde SEVİL0606 tarafından soruldu
0 cevap
16, Mart, 2018 Aile Hukuku kategorisinde Mesut38 tarafından soruldu
1 cevap
8, Şubat, 2018 Borçlar Hukuku kategorisinde sedef35 tarafından soruldu
...