Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba. Benim eski sevgilim şuanki  erkek arkadaşımı ve beni ölüm ile tehtit ediyordu. Erkek arkadaşım motorunun tekerini bıçakla patlatmak için gitmiş ve onu motorun gelmesini beklerken bi evin girişine girmiş. Apartman sakinlerinden biri onu hırsız sanmış. Dövmüşler. Geçmişte de hükmün geriye bırakılması kararı vardı. O süre dolmamıştı. Ne kadar süre ceza alır ? Memuriyete engel bi ceza alır mı? Alırsa engel olmak için temyize falan gidebilir miyiz

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,
Şuan ki erkek arkadaşınızın mı memuriyete engel bir ceza alıp alamayacağını mı soruyorsunuz ? Apartman sakinleri dövdükten sonra hırsızlık suçlamasında mı bulunmuşlar ? Yoksa eski erkek ardadaşınız hakkında siz tehdit için suç duyurusunda bulundunuz ve şimdi alabileceği cezayı mı merak ediyorsunuz ?
Daha önce hagb'si varsa ve süre dolmamışsa bu cezada eklenerek ikisi toplamı kadar ceza alır ki bu da memuriyete engel olur. Temyize gitme ihtimaliniz tabi ki vardır.
Profesyonel olarak hukuki destek almak isterseniz, profilimde bulunan telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim.
...