İdari Hukuk kategorisinde tarafından
mrblar iyi çalışmalar dilerim.. güvenlik soruşturması olumsuz geldi diye atamam yapılmadı.idari iptal davası açtım reddedildi.istinaf mahkemesine taşıdım.bölge idare mahkemesi reddetti.bu aşamada ne yapabilirim.iç hukuk yolları kapandı mı.anayasa mahkemesi veya ahim e başvurabilir miyim

7 Cevaplar

1 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Bölge idare mahkemesinin kararında Danıştay'a gidip gidemeyeceğin  yazıyordur.  Karar kesin olarak verilmişse  anayasa mahkemesine başvurman gerekecek. Danıştay yolunu açık tutmuşsa Danıştay'a gitmen gerekecektir
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından düzenlendi
karar usul ve hukuka uygun olup kaldırılmasinı gerektiren bir neden bulunmadiğından istinaf başvurusunun reddine , istinaf yargilama giderlerinin başvuruda bulunan taraf üzerinde birakılmasına, posta gideri avansından artan miktarın istenilmesi halinde ilgili tarafa iadesine, 29/05/2019 tarihinde oybirliğiyle ve kesin olarak karar verildi.
yani anayasa mahkemesine başvuracağım öyle mi
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,
İç hukuk yolları henüz tam tüketilmemiş olabilir, danıştaya gidemeyeceğiniz yazıyor yani hüküm için itiraz yolu kapatıldıysa gerekçeli kararın size tebliğinden itibaren Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunabilirsiniz.
Profesyonel anlamda hukuki destek almak isterseniz , profilimde bulunan telefon numarasından beni arayabilirsiniz.
1 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Kardesm benimde ayni sorunum va atama ile ilgili dosya istinafa taşindi. Senin davada istinaf ne kadar surede karar verdi acaba lutfen bilgilendirirmisin benide?
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Kardeş ordamisin bi cevap versen ne kadar surede sonclandi istinafta dosyan
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
7aralık 2018de istinafa gitti 25 temmuz2019 sonuçlandı
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Tesekkurler nasi uzun sürmüş ya bnmkide oyle olcak o zmn
...