İnternet Hukuku kategorisinde tarafından
Fake hesaptan sevgilimi denemek amacli sadece 5 cumle konstuk kotu bir sey yer almadi bnmle knsmak istemedgini falan soyledi bnde havasi oldugunu nedem knsmadk istemedgini sordum ve zaten engelledi beni. Sonra bu durumu bana anlatti fake hesapla bir sey oldu diye ama farkli anlatti bana iste serefsz dedi yok siyasal kufur etti falan ki oyle bir sey yok olmadi konumuz bile drgildi. Savciliga verdm buldrcam dedi. Bunu ogrendm hemen kullanici adini degstirip dondurdum. 8 9 saat sonrada instagrami sildim. Dedm hesap silinmis falan sikayt mi ettin dedm hayir dedi kapandigi iyi oldu dahs rahat bulunur dedi avukat iyi para aliyor bnden kostryor dedi bilisimdekiler kapanin insta hesabinin konumu sabiy olur dediler ded hesapta tel numarasi falan yoktu sadece fotograflari kullandm sahsi kotuleyecek hir sey kesinlikle olmadi. Bulunvak 10000 tl ceza alicak iste haciz gelck evine falan dedi boyle bir sey olur mu ?

5 Cevaplar

1 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Çocukça bi tehdit gibi geldi bana ama kesin de konuşamam yine de çok çocukça görünüyor ne alaka yani 10 bin tl ceza haciz falan çok çocukça evet kesinlikle saçmalık.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Cunku ben hakaret tehdit bir sey yapmadm evet baskasinin fotograflarini kullandimbu suc ama sevgilime karsi bir swy yapmadim yani. Ama o yok serefsz dedin falan diyor. 4 ayri suctan sikayet etmis buluncak dedi 17 kisyi bn bole karsima diktim falan dedi bilmiyorm dogrumu bn oldgum ortaya cikar mi
1 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Hiç mantıklı değil. 17 kişiyi dizmiş falan saçmalık. Hiçbişey olmaz korkma.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Umarim dediginiz gibi olur. Ben o ksiinin arkadsim oldugunu soledm sevgilime diyor ki bana yardimci ol o zaman kimdir nedir necidir. Az ince istanbul bilisim suclarina aktrmis avukati ole soledi..
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Ceza avukatları 5.000 tl altında alan görmedim. Böyle bi olay için 5000 tl ödeme yapacak kadar varlıklıysa, böyle bişey için uğraşmıycak kadar da renkli bi hayata sahiptir bence :) Ayrıca az önce dediniz şu an saat 21.35 adliyeler 17.00 da kapanıyor. Ve anlattıklarınızda kafaya takacak bi suç da yok. Cidden rahat olun üzmeyin kendinizi bana kalırsa söyledikleri baştan sona yalan ve korkutma amaçlı. İyi geceler :)

İlgili sorular

3 cevap
28, Nisan, 2016 Ceza Hukuku kategorisinde OXyGeaN tarafından soruldu
0 cevap
27, Nisan, 2016 Ceza Hukuku kategorisinde zekge tarafından soruldu
0 cevap
13, Nisan, 2016 İcra Takip Hukuku kategorisinde Çağri Şahdali tarafından soruldu
0 cevap
0 cevap
...