Aile Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba! 2013 yılında bir oğlum oldu 17 yaşındaydım ve sadece düğünüm oldu. Oğlum 1 yaşındayken ailemin yanına geri döndüm oğlumu da alıp. Nikahsız beraberlikten olan çocuğun velayeti annesinde olmasına rağmen ben hiç bir şekilde oğlumu alamıyorum. Polis hiç bişey yapmıyor. Dava açtım nasıl oldu anlamadım dava düştü. Oğlum bu yıl okula başlayacak. Kendisi izmirde babasının yanında tehtit ediliyorum babası tarafından okula yazılması için gelip imza atmamı söylüyor aksi takdirde herşey kötü olacakmış. Arkamda duran kimsem yok. Ben oğlumu nasıl alabilirim? Oğluma bana düşman ediyorlar. Üstelik babasının yanında hiç iyi şartlarda değil. Babası defalarca ceza evine girmiş biri. Lütfen yardım edin. Ve bu konuyla ilgili tam olarak ne yapmam nerelere gitmem gerek. Adliyeye gidiyorum ordan oraya gönderiyorlar. Bu konuyla ilgilenecek avukat ne kadar ister? Yalvarıyorum biri her sorumun cevabını versin.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar Gizem hanım,


Çocuğunuzu göremiyor ama yanınıza almak istiyorsanız, velayet davası açmalısınız. Kimlikte annesi olarak gözüküyor olmanız mahkeme kararıyla velayetin sizde olduğu anlamına gelmemektedir ve buna dayanarak icrai olarak çocuğunuzu alamazsınız.
Profesyonel olarak hukuki destek almak isterseniz, profilimde bulunan telefon numarasından benimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap
30, Haziran, 2016 Aile Hukuku kategorisinde Deniziimm_ tarafından soruldu
0 cevap
0 cevap
22, Ocak, 2018 Aile Hukuku kategorisinde Xxxxrb tarafından soruldu
...