Aile Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar eşimin zina nedeniyle bosanma davası açmış ilgili gsm operatörün den konuşma sms dökümlerini taleb etmiş bu durum da operatörlerin sms ve konuşma iceriklerini mahkemeye sunmasıyla kulandığım türk telekom operatörün e dava açma hakkım varmıdır özel hayatımı ihlal den  ayrıca avukatım yok cevabınız için şimdiden tesekürler .

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Mahkeme kanalıyla davayı ilgilendiren kısmın Türk Telekom'dan istenmesi ve bunun Türk Telekom'ca paylaşması nedeniyle, Türk Telekom'a karşı tazminat davası açmanız durumunda muhtemel sonuçsuz kalacaktır.
Ayrıca  bu sebeple açılan boşanma davalarında, ispat hususu Yargıtayca kabul edilen bir takım kriterler üzerinden ayrıntılı olarak değerlendirilmektedir. Bu süreçte profesyonel destek almanızı tavsiye ederim.

Detaylı bilgi ve hukuki danışmanlık için profilimdeki iletişim bilgilerinden arayabilir veya whatsapp üzerinden mesaj atabilirsiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Cevabınız icin teşekurler konuşma ve sms icerikleri paylasılması suc değilmi tck da bunu aile mahkemelerine paylaşılması suc olarak biliyorum arama sms saat ve tarih sormuyorum bilfigimiz icerikler avukat bey.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Aranan numara, arama tarihi, mesaj gönderilen numara ve tarihleri gsm şirketlerince paylaşılır, içeriklerinin paylaşımı söz konusu değildir.
...