Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar güvenlik görevlisi olarak çalıştığım iş yerinde ki meslektaşımla kavga ettik ama onu darp etmedim vurmaya çalışırken kendini yere atıp bağırmaya başladı ayğının çatlak olduğu yönünde darp raporu alıp şahsıma dava açmış benimde olaya tanık olan lehime şahidim var bu durumda mahkemeyi kazanma olasılığımız nedir ? Ayrıca mağdurun benden tazminat koparmak için uğraştığını duydum kendini yere atması vs. Tazminat için bi oyun olduğunu düşünüyorum. Diğer sorum mahkeme öncesi iş icabı yurt dışına çıkmam lazım. Olay yeri şahitimi mahkeme günü beni savunması için yerime vekil olarak gönderebilirmiyim.

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
merhabalar geçmiş olsun dosyanızın ayrıntılı olarak incelenmesi gerekmekle birlikte savunmanızın alınması gerekmektedir. diğer husus ise şuan soruşturma aşamasında mı yoksa iddianame düzenlenip dava açıldı mı? ceza davası yonunden yurt dışına çıkmadan savunmanızın alınması gerekmektedir.  Bir başkasını görevlendirmeniz söz konusu olamaz. Detaylı bilgi için profilimde yer alan numaradan tarafıma ulaşabilirsiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,

Şayet dosya henüz soruşturma aşamasındaysa ve henüz dava açılmadıysa sizin savunma yapmanız gerekir . Şahidiniz sizin adınıza savunma yapamaz. Elinizde ki kamera kayıtları ve şahitler eşliğinde davayı kazanma ihtimaliniz yükselir.


 Tarafımıza ulaşırsanız, size bu konuda profesyonel hukuki destek vermek isteriz. Telefon numaram profilimin içerisinde yazıyor. İyi akşamlar dilerim.

İlgili sorular

0 cevap
24, Şubat, 2017 Suç Hukuku kategorisinde nur. tarafından soruldu
0 cevap
26, Ekim, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde Zekeriya06 tarafından soruldu
...