Ticaret Hukuku kategorisinde tarafından
letgo'da bi arkadaş gördüm. k20 pro satıyordu. sipariş üzerine çin'den geliyormuş. kendisiyle whatsapp üzerinden konuştuk. bi sürü üzerinde tc kimlik numaraları dahi olan, açıklamalarında açıkça telefonun adı ve bedeli yazan dekontlar ve alıcıların videolarını attı. ben de güvenip ayın 21'inde kendisine k20 pro için eft yaptım. sipariş geçtiğini gösterdi. hatta whatsapp'tan benim eft ye mütakip siparişin ekran görüntüsünü attı. aliexpress sipariş kodu var bende ama nasıl kontrol edileceğini bilmiyorum. ayın 27'sinde konuştuğumuzda perşembe veya cuma kargolayacağını söyledi. O günden beri ne yazdıysam cevap alamadım. ne letgo'ya giriyor, ne de whatsapp'a giriyor.
edit: farklı numarayla yazdığımda anında dönüş yapıyor. beni dolandırdı ve şimdi de oyalamaya çalışıyor. durumu kendisine söylediğimde beni engelledi. pazartesi günü savcılığa şikayette bulunacağım.

paramı geri alabilir miyim ? dolandırıcı paçasını sıyırabilir mi ? kendisi yurtdışında olsa da parayı eft yaptığım hesap ve sahibi yurtiçinde.
buna benzer durumlar yaşayan arkadaşlar tavsiyeler verirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

...