Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar,

2017 yılında aynı iş yerinde çalıştığım biriyle birlikteliğimiz oldu.Kendisi toplam da 5 ay çalıştı şirketimiz de. ( o da, ben de evliyiz, ben 30 kendisi 36 yasında) Yaklaşık 1,5 ay süren bu birliktelik sırasında tutarsız çok fazla hareketini gördügüm için ayrılma kararı aldım. Ayrılıgımızdan 2 ay sonra da   iş performansı dolayısı ile  patronumuz tarafından sözleşmesi uzatılmadı ve işten cıkarıldı.  Bu aşamadan sonra beni tehdit etmeye, ilişki sırasında ki konuşmalarımızı telefondan bana göndermeye kısacası ilişki içeriğimiz ile ilgili bana şantaj yapmaya başladı. Bana,  onu onunla ilişki yaşamam için zorladıgımı, ve onunda paraya ihtiyacı oldugu için birlikteliğimizi istemeye istemeye de olsa onayladıgı şeklinde, herkese anlatacağını söyledi.
Beni savcılıga şikayet edeceğini ve bu birlikteligimizi baskı altında kabul ettiğini beyan edeceğinden bahsetti. ( whatsapp yazışmalarımızda gayet samimi ilişki diyalogları geçmekte. kendisi benden talepler de istekler de bulunmaktadır.)
İş yerime patronlarıma bu konu ile ilgili mail attı. Beni karalamak için mailin içeriği binbir çeşit iftiralarla dolu. Çok şükür elimde bir ilişki olduguna ve ortak arkadaslarımız, gidilen mekanların kayıtları gibi bir sürü detay vardı ve bunları ispatladım.
2 yıldır hiç bir şekilde kendisin den haber almadım.
Bu konuyla ilgili ne yapmam gerekli.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

1 cevap
9, Eylül, 2015 İnternet Hukuku kategorisinde ??? tarafından soruldu
3 cevap
4, Nisan, 2013 Ceza Hukuku kategorisinde isyankar51 tarafından soruldu
1 cevap
15, Haziran, 2013 Ceza Hukuku kategorisinde feyzalale tarafından soruldu
2 cevap
25, Kasım, 2017 Suç Hukuku kategorisinde denizsipahi tarafından soruldu
...