Sözleşme Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba. Üniversite için geldiğim ilde internetten bulduğum bir erkek öğrenci pansiyonuna gittim. Bir senelik sözleşme imzaladım. İlk ve son ay taksidini elden verdim. Herhangi bir kağıt almadım. Pansiyon şartları aşırı kötüydü fakat bütçem dolayısıyla razı oldum. Şimdilik idareten bir odada kalıyorum. Daha sonra yukarıda iki kişilik odalara geçecekmişim.
Dün bulunduğum koridordaki üç odaya sürekli kızlı erkekli çiftler girdi. Belli ki sadece öğrenci pansiyonu değilmiş. Kapıdaki ambleminde sadece pansiyon ismi yazılıydı fakat internetteki ilana ve pansiyon müdürünün bu konu hakkında bir şey söylememesine güvenerek dikdörtgen bir kâğıda iki tane imza attım. Bu işin içinden nasıl çıkarım?

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Öncelikle sözleşmem mi yaptınız ? Burda şundan örnek verelim sözleşme demek herşeyin belirtilmesi demektir. Cayma bedeli ilede kurtulabiliriz bundurumlardan
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Öncelikle sözleşmem mi yaptınız ? Burda şundan örnek verelim sözleşme demek herşeyin belirtilmesi demektir. Cayma bedeli ilede kurtulabiliriz bu durumdan sözleşme kişi ile kurallara göre anlaşmadır.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Hayır senet imzaladım. Ilk ve son ay taksit verdim. Ama senettende pek anlamam. Galiba iki aylık taksit senedi kesmiş olmalı.
...