Genel Hukuk kategorisinde tarafından
merhabalar
ben askeri personelim yeni görev yerime atandım fakat atandığım yerden görevlendirme olarak başka bir bölgeye gönderecekler buna istinaden bende atandıktan sonra atama esas rapor alarak göreve gitmemek için mücadele başlattım.
atama esas raporu anneme baktığım için aldım bekarım babam vefat etti ve anneme bakıyorum.
verilen sağlık kurulu raporunda raporda; “hastanın mevcut hastalıkları nedeniyle kontrollerinin,takibinin ve tedavisinin  sağlıklı yürütebilmesi için refakatçı eşliğinde hayatını devam ettirmesi hayati öneme haizdir” ibaresi bulunmaktadır.
buna rağmen görevlendirme çıktı ve ben dilekçe yazmaya başladım. dilekçem önemsenmeyip halen görevlendirme olarak farklı bölgede göreve devam ediyorum.
silsileyi bozmadan dilekçemi sunarak çözüm alamadım son olarak dilekçe yazacağım lakin dilekçemde şöyle bir ibare kullanacağım Hatay garnizonunda sabit konuşlu bir birliğe görevlendirilmek istiyorum. konunun hayati önem arz ettiğini, annemin başına gelebilecek acı bir olayda hukuksal açıdan haklarımın saklı kalacağının bilinmesini ve mağduriyetimin giderilmesi hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim”
buradaki hukuksal açıdan haklarımın saklı kalacağı ibaresi yazılmasının olumsuz bir etkisi olabilir mi.şimdiden çok teşekkür ederim

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar.Burada dava yoluyla sürecin yürütülmesi gerekir.Bu anlamda süreci bir avukatla yürütmek yararınıza olacaktır.Profilimde yer alan iletişim numarası üzerinden whatsapp/mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.Av.Cemal Alşan

İlgili sorular

1 cevap
22, Ağustos, 2019 Aile Hukuku kategorisinde Simge.saril tarafından soruldu
0 cevap
15, Ocak, 2017 Aile Hukuku kategorisinde Chan5555 tarafından soruldu
1 cevap
25, Haziran, 2017 Genel Hukuk kategorisinde Hüseyin duran tarafından soruldu
0 cevap
8, Nisan, 2016 Genel Hukuk kategorisinde Yunus Çeçen tarafından soruldu
...