İcra Takip Hukuku kategorisinde tarafından
Elimde tüketici hakem heyeti kararı mevcut.  4541449297 vergi kimlik numaralı  (Gya promosyon paketleme ticaret limited şirketi) adlı şirketten 89,8 tl lik alacağım var. Benim istediğim bu ücreti almak falan değil. Benden herhangi bir ücret istemeden bu dolandırıcı firma ile uğraşıp tamamı kendisi için olacak şekilde ne kadar para alabilirse alacak bir avukat arıyorum. Bulunduğum ilçede bir kaç avukat ile görüştüm ama mevla çok küçük olduğu için kimse uğraşmak istemedi ve kendimin de uğraşmamamı söylendi. Ben gibi başka kişiler de dolandırılmaması için sizden yardım bekliyorum.

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
icraya koymanizda bir sakinca yok gecikmis faizi ve vekalet ucretiyle birlikte takibe koyabilisiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Bende bir heyet karari ile senin gibi kazandim. Gittim adliyeye icra memurluguydu sanirim. Kucuk bir ucreti var onlarhallediyorlar. 10-15 gune gel dedi. Gittim almislar. Oradaki 2 memura verdim o kazandigim iadeyi de. Sırf sinir oldugum icin sikayet etmistim , yuzsuzlukleri boş kalmasin diye.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba umarım görürsünüz hala insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Bir kaç soru sormak istiyorum aynı yollara ben de başvurmak istiyorum.
...