Özel Hukuk kategorisinde tarafından
Olay 08/07/2019 günü ankara / polatlı' da gerçekleşti. kız arkadaşımın doğum günü sebebiyeti ile bursa'dan polatlıya bir gün evvel gelip mds otelde konaklamıştım 8 temmuz akşamı yabancısı olduğum için kız arkadaşım saat 21:40 civarı beni otele bırakıp evine doğru yola çıktı yolda telefon ile görüşüyorduk arkasına takılan birisi olduğunu evin köşesine gelince anlamış olup insandır kimsenin günahını almayayım diyerek evin kapısına gelmiştir. şahıs kemal m. kız arkadaşım durunca durup geri dönerek kapının önündeki elektrik trafosuna yaslanarak telefon görüşmesi yapıyormuş gibi davranıp kız arkadaşımın evinin zili ve daireye kadar görmüştür. ardından kız arkadaşımın annesi aynur ç. kapıyı kapı otomatı ile açmıştır. kız arkadaşım kapıyı girer girmez kapatmak ister fakat kemal m. iri yapılı ve cüsseli olduğu için ani bir hareket ile kapı arasına ayağını koyarak apartmana dalar. bu sırada kardelen suzan yüksek bir ses ile " ne yapıyorsunuz siz kimsiniz diye bağırır." şahıs ise kız arkadaşımın üzerine " yavrum , oh , gel " gibi taciz içerici kelimeler ile kolundan yakalar ve taciz girişiminde bulunur. kardelen suzan ani bir hareketle şahsın elinden sıyrılarak eve koşarak çığlık içerisinde girer ve kapıyı kapatır. " geliyor geliyor " diyerek bağıran kardelen suzan' a annesi aynur ç. kim geliyor ne oluyor diyerek sorar ve dışarı çıkar. şahıs hala apartmanın içinde bekliyor olup daireye doğru bakmaktadır. aynur ç. şahsın üzerine koşarak yardım çığlıları atar. çevre esnaf kapalı olduğu için sesini sadece olay mahaline yakın yerde telefon görüşmesi yapan izzet duyup koşar izeetin koştuğunu gören zanlı yavaşlar ve normal yürür köşeyi dönüp tekrar hızlanır. olay hakkında savcılık ilkinde zanlıyı salmış olup zanlının aynı suçtan ilk kez yargılanmadığı beyan edilmiştir. şikayet tekrararı ve görgü tanığı için ifadeye tekrar gittiğimizde dosya savcılığa yeniden ibraz edilmiştir. 19 ocak 2020' de ilk duruşması gerçekleşecek olan mahkeme dosyaya taciz olarak değerlendirilmiştir. şahıs olaydan bir ay sonra kafasında siyah şapka üzerinde siyah uzun kaşe bir palto ve elinde siyah bir poşet ile eve tekrar gelmiş olup kapıda aynur ç. yi görünce geri dönmüştür.
görüştüğümüz kişiler şahsın ceza alma olabilitesinin düşük olduğunu bize beyan etmişlerdir. sizlere sorumda budur taciz ile ilk davası olmayan birisi ceza neden almaz.
bu olay kardelen suzan' ın psikolojisini ciddi anlamda etkilemiş olup geceleri uykusundan ağlayarak ve sıçrayarak uyanmasına sebebiyet vermiştir.
gündüzleri dahil dışarıya çıkamayacak kalabalıkta çıkamayacak hale gelen bir kız çocuğu için bizlerin hangi yollara başvurması gerekir adli açıdan.
 avukatlarımız bu dava ile kaç para ücret talep eder.

saygılarımla iyi çalışmalar...

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Fiziksel müdahale durumunda taciz değil cinsel saldırı düzeyinde değerlendirme yapılır sarkıntılık düzeyinde kalması cezanın azalması anlamına gelir. Dosyanın bütününü toplanan delilleri ifade beyanlarını değerlendirmek gerekmektedir. Detaylı bilgi için profilimde yer alan numaradan tarafıma ulasabilirsiniz iyi günler

İlgili sorular

1 cevap
23, Eylül, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde Nurrr_25 tarafından soruldu
0 cevap
15, Aralık, 2017 Ceza Hukuku kategorisinde Eskisehirli2626 tarafından soruldu
0 cevap
0 cevap
2 cevap
14, Aralık, 2017 Ceza Hukuku kategorisinde Eskisehirli2626 tarafından soruldu
...