Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Babamla Üvey dayımın kızının ilişkisi var.Biz bunları beraberken de yakaladık fakat ne babam ne de o kadın bunu kabul etmedi.Olay aileler arasında susturularak çözüldü.(Kadınla aynı mahallede oturuyoruz.)Bir gün tesadüfen babamı bizim mahallede o kadının kapısına yakın arabasında oturup birini beklerken gördüm.Gidip babamla merhabalaştıktan sonra sokağı döner dönmez o kadını gördüm.Babamın arabasının olduğu yere gidiyordu.Beni görür görmez önümden yürümeye başladı.Benim yanımda arkadaşım da vardı.(Mezuniyet kıyafetleri için geziyorduk)Kadın önümden yürüdü yürüdü  Daha sonra onu takip ettiğimi sandı ve aniden arkasını dönüp bana "sevgilimin yanına gidiyorum gel seni de götüreyim ben senin yaşındaki çok kızları ****** yaptım"dedi.Ben de ona "sen ne diyorsun terbiyesiz kadın" diyerek cevap verdim."Benim seni ****** yapmama gerek yok zaten ****** olmuşsun şu haline bak" dedi.Daha sonra babamı arayıp"gel bu sürtük kızını sokaklardan al ****** sokaklarda sürtüyor"dedi.Ben konuşmalardan sonra evime gittim. Kapının önüne gelip annemin adını ağzına alarak" ****** g***** sürtük g*****çabuk aşağıya in"şeklinde apartman kapısının önünde bağırdı.Annem ona cevap vermeyince öz dayımın dükkanına gitmiş ve o olaydan sonra da polise giderek "bana hakaret ettiler beni dövdüler "  "gamze beni takip ediyordu"şeklinde ifade vermiş.Sonra da şikayetini geri almış.Uzlaşma için aradılar beni fakat bu olayda mağdur olan kim?Okul çantasıyla mezuniyet hazırlığı yapan ve kendi mahallemde yürürken ****** damgası yiyen ben miyim?Yoksa beni doğuran annem mi? Dayımın olayla ne alakası vardı ki onun dükkanına gitmiş?
Sizlere olayı anlattım şimdi sizlere sorularım olacak.
1.Bana ahlaksız teklifte bulunan (gel seni ****** yapayım) kadın bu sözleri söylediği için şikayeti eden o olduğu halde ceza alır mi ?
2.Kapımızın önüne gelerek hakaretler etmesi onur gurur kırıcı davranışlardan ve bizi rezil etmesinden dolayı yine suç değil midir?
3.Babam tarafından baskı tehtid yoluyla uzlaşmaya zorlanırsam ne yapabilirim?
4.Benim,annem ve dayımın aleyhine ve lehine olan durumlar nelerdir?
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba,

Size hakaret ettiği, iftirada bulunduğu gerekçesiyle siz de onu savcılığa şikayet edin.  Arkadaşınız yanınızda olduğundan ettiği hakaretleri duymuştur ki size tanıklık yapsın. Uzlaşmayın. Uzlaşma bürosunda baskı altında olduğunuzu belirtin.Detaylı bilgi için profildeki iletişim adreslerinden irtibata geçebilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap
2 cevap
15, Ekim, 2018 Aile Hukuku kategorisinde Mmklm_123 tarafından soruldu
2 cevap
25, Eylül, 2018 Aile Hukuku kategorisinde İsimolmaz tarafından soruldu
1 cevap
12, Temmuz, 2018 Tazminat Hukuku kategorisinde can039039 tarafından soruldu
0 cevap
11, Temmuz, 2018 Tazminat Hukuku kategorisinde can039039 tarafından soruldu
...