Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba,  ben 18 yaşındayım , 2018 yılında abim zorlandığı bir suç yüzünden cezaevine girdi. Cezaevine girdiği adamlarla ilk başta farklı koğuşlarda kalıyordu. Toplamda 3 kişi içeri girdiler, bunlardan biri 35 diğeri 38 yaşında abim 24 yaşında. abimin, bunların bulunduğu koğuşa geçmesiyle hergün darp edilmeye, tehdit edilmeye başlandı. ben birkaç gardiyanla konuştum fakat abim şikayetçi olmadan birşey yapmayacaklarını söyledi. şimdi bunlar mafyalar ve mal varlıkları olan insanlar. ağır cezadan yargılanıyorlar abim çekindiğinden ve husumet olacağından dolayı dilekçe veremiyor. bu hafta onu canıyla tehdit etmişler ve bugün açık görüşte bana bunu söyledi. ailesi olarak çok kötü durumdayız ve dışarıda bizimde başımıza birşey gelmesinden korkuyoruz.

Abimin başka cezaevine sevk edilmesi için, maltepe dışında başka bir şehre ne yapabiliriz? kötü durumdayız yardımcı olursanız sevinirim.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Abinizin kaldığı cezaevini bildirip, internetten Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (Cimer) e başvurup durumu anlatın ve daha sonra Adalet Bakanlığını arayıp durumu bildirin.

İlgili sorular

2 cevap
25, Kasım, 2017 Suç Hukuku kategorisinde denizsipahi tarafından soruldu
17 cevap
0 cevap
2 cevap
16, Eylül, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde ahmtkrc tarafından soruldu
...