Konut Hukuku kategorisinde tarafından
2009 yılında kadastro geçti yollar arsalar belirlendi komşu parsel 2017 yılında yol için ayrılan yere asliye hukuk mahkemesine kadostronun ayırdığı yola  itiraz etti mahkeme 2018 yılının 8. ayında sonuçlandı 2019 yılın 9.ayında kadostro ölçümleri yapıldı. yolu bir parselinde yolu tamamen daralttı. bir parslindede konşu parselin itiraz edip kendi arazisinden yola ayrılmış bölümüde almış. komşu parselin ev girişi ve garaj girişini tamamen kapatmış. mülkiyet hakkımın ihlali ve sosyal yaşam kalitemin zarar görmesine neden olmuş. dava kapanmış yeniden nasıl itiraz ederim ayrıca bilirkişi ve şahitler aldığı yerleri şimdi onaylamıyorlar zaman aşımı diyor avukat ne yapmam lazım nasıl bir dava açmam lazım sonumuz husumet...

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba,


Zamanaşımı 10 yıldır. 2009 hangi ayında oldu dediğiniz olay? 1 2 ay varsa dahi dava açabilirsiniz. Böylece zamananaşımı kesilir. Detaylı bilgi için profildeki iletişim adreslerinden irtibata geçebilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
merhaba, bahsetmiş olduğunuz olaylarla ilgili mahkeme kararlarını ve güncel kadastro haritalarını bir avukata göstermeli ve haklarınızın savunulması için hukuki danışmanlık almalısınız.
e- devlet üzerinden vatandaş portala girerek davalarla ilgili belgelerinize doğrudan erişim sağlayabilirsiniz.
iyi günler.
...