Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Iyi gunler Instagramda bir kadinla tanistim birkac kere bulusup oturup medeni sekilde kahbe cay ictik daha sonra dertlestik derdimi anlattim oda derdini anlatti daha sonra bir birimizi sık gormeye basladik is cikisi ayak üstü gorusmeler ama herhengi  temas olmadi bende kendiside evliyiz instagramdan biranda taniyorolabilecegim kisilerde onun takipcileri çıktı  kim bu diye sordum eşim demisti daha sonra ayrilmak istedi  benden bende ekran resimleri aldım  konustugumuza dair askimli canimli felan bak eşine yollarim diye sakalar yaptim sonra yapma ne istersen veririm dedi bende ne isterim ki dedim tamam para ver o zaman dedim kendisi sakadan soyledim bunuda ziynet esyasi veririm dedi ya tamam dedim benim maksadim kendisini sonkez gormekti yuzume karsi seni istemiyorum demesiydi ama resimi ve msj silceksin dedi seve seve dedim bulusma yerine gittim goz goze geldik al dedim bak mesaji siliyorum bir dahada yazmiyicam dedim neden yaptin dedi giderken o ansa sivil polisler kelepce takti ne oldugunu anlamadim.. karakolda yazip bana imzala bunu dediler sucu kabul ettirdiler zorla 6 saat yada fazla eksik hatirlamiyorum gozaltinda tuttular beni kadin elini kolunu sallayarak çıkıp gitti ve mahkeme kagidi geldi bir kac ay önce ne yapmam gerek nasil bir yol cizmeliyim yardimci olucak varmi

5 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Ortada işlenmiş bir suç olduğu açık,şaka yapmak maksadıyla dahi olsa yapılmaması gerekirdi. Tavsiyem bir avukatla anlaşıp bu işi daha profesyonel olarak yürütmeniz. Geçmiş olsun.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Malasef sicilimin temiz olmasi karakolda bu zamana kadar her hangi bir isim olmamasi belkide iyi yönlü olabilir profosyonel bir avukat yardimi alicam eger kendisi faiş bir ücret talep etmezse anlasirsak
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Tabi sicilinizin temiz olması işinize yarayacaktır. Telefon numaramızdan iletişime geçip anlatım yaparsanız yardımcı olabiliriz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
eylemleriniz şantaj suçunun yasal unsurlarını barındırmaktadır. Dolayısıyla iyi bir savunma yapılması lehinize olabilecek delillerin toplanması lehe hükümlerin tatbik edilmesi sağlanmalıdır. Detaylı bilgi için profilde yer alan numaradan tarafımıza ulaşabilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Şantaj suçu oluşmuştur. Hakkınızda iddianame sonrası dava açılacaktır. Ayrıntılı bilgi için profilimdeki mailden ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.

İlgili sorular

0 cevap
18, Mart, 2019 Ceza Hukuku kategorisinde Tatar731 tarafından soruldu
1 cevap
9, Kasım, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde R Emre Torlak tarafından soruldu
2 cevap
2, Ağustos, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde jaho93 tarafından soruldu
4 cevap
30, Mayıs, 2018 Suç Hukuku kategorisinde Elif Naz tarafından soruldu
0 cevap
2, Mart, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde Ali4207 tarafından soruldu
...