Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
ablam ve 5 yaşındaki yigenim için ilce devlet hastanesine gidiyor çocuğun gözünden iltihap akıyor ve sekter ablama sirasi olmadığı için bağırıyor bende ablam bana durumu anlatinca 184 sabim  hattını aradım şikayette bulundum geri dönüş sağladilar hicbirsey yapmayacaklarını sagdece sekreteri seminere davranış için cagiracaklarini söylediler bende telefonda ki arkadaşa dedim ki boyle bir şey başımiza geldiğinde napcaz hakkımızı nasıl savunacaz gidip insanlarla hirtlak  gırtlağa kavgami edelim ben bize hayat veren insanlara sağlık çalışanına şiddete karşı biriyim ama nasıl hakkımızı ariyalim dedim 2 gün önce evime kâğıt geldi sabim hastaneye şiddet ve tehdit bildirimi yapmış bu konudan ceza alirmiyim dava açma hakları varmış acarlarsa ne olur

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Dava safahati için vatandaş uyaptan kontrol edin hakkınızda soruşturma varsa avukat yardımı almalısınız. Detaylı bilgi için profilimdeki iletişim adresinden ulaşabilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar Merve hanım,


Korkmanıza gerek olan bir durum yok, eğer hakarette bulunduğunuza dair iddialarda bulunuyorlarsa bunu ispatlamalılar. Muhtemelen kendi aralarında tanık gösterebilirler, sizde o an yanınızda bulunan kişileri tanık gösterirsiniz. Ancak bir avukat yardımı alıp gereken önlemleri gereken zamanda almanız yararınıza olur.


Profesyonel anlamda hukuki destek almak isterseniz, profilimde bulunan telefon numarasından arayabilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap
24, Kasım, 2018 İdari Hukuk kategorisinde Yamanece tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
18, Ocak, 2017 Aile Hukuku kategorisinde Deniz ÖZDEMİR tarafından soruldu
0 cevap
23, Ağustos, 2013 Medeni Kanun kategorisinde ozlemakmaz8334 tarafından soruldu
...