Manevi Tazminat Hukuku kategorisinde tarafından
Eşimin beni aldattığına dair elimde delil yok boşanma davası açtığımda eşim ve 3. Şahıs ile ilgili manevi tazminat açtığımda kazanabilir miyim? Savcılıktan telefon kayıtlarını talep etmemle delil olarak kullanabilirlermi? Kabul görür mü yoksa telefon kayıtlarını istemezler mi

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba , durumun savcılıkla bir bağlantısı yok. Boşanma davasında telefon kayıtları talep edilir ve bu durum tanıkla desteklenirse ispatlanabilir. İletişim bileğileri profilimdedir.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,


Elinizde delil yokken , zinaya dayalı boşanma davası açmak sizin için büyük risk teşkil eder. Mahkeme talebinizle bağlıdır çünkü, zina temelli açmışken zinayı ispatlayamadı ama bell ki araları bozuk boşayayım demez. Bu sebeple bunu iyi düşünmeli ve şüpheniz varsa delil ile ispatlamalısınız. Tanık delili burada işe yarar gibi gözüksede kuvvetli delille desteklenmediği müddetçe karşı tarafça çürütülme olasılığı her daim vardır. Ayrıca zinaya karışan 3.kişiye karşı tazminat davası açsanız bile kazanma olasılığınız yok çünkü zina bir suç teşkil etmiyor. Eşinize karşı tazminatı boşanma davasında boşanmanın gerçekleşmesi konusunda size karşı ağır kusurları olduğunu ispat ederek gerçekleştirebilirsiniz.


Profesyonel olarak hukuki destek almak isterseniz , profilimde bulunan telefon numarasından beni arayabilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap
24, Mayıs, 2019 İş Hukuku kategorisinde Usta basi tarafından soruldu
2 cevap
1 cevap
0 cevap
30, Mayıs, 2019 Aile Hukuku kategorisinde burcu54 tarafından soruldu
3 cevap
26, Eylül, 2018 Medeni Kanun kategorisinde burcusu tarafından soruldu
...